Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ljubav sve pobijedila

Lewis Hamilton o vezi s Nicole: Nekad je bilo teško, nismo se viđali po pet tjedana

nicole scherzinger
Foto: Instagram
1/6
26.11.2014.
u 20:54

Priznao je da ljubav sa slavnom Nicole nije uvijek bila lagana, no nikad nisu mogli definitivno prekinuti...

Nicole Scherzinger i Lewis Hamilton u vezi su već sedam godina. Poznato je da je njihova ljubav bila turbulentna, a o tome je progovorio i ovaj prvak Formule 1.

Priznao je da ljubav sa slavnom Nicole nije uvijek bila lagana, no nikad nisu mogli definitivno prekinuti. - Njezin posao se stalno mijenjao, bilo da se radi o X Factoru ili turneji. Žongliranje između rasporeda je jako teško. Nekad se nismo viđali po pet tjedana. Bilo je teško, rekao je Lewis.

Ipak, ostali su zajedno, nakon prekida 2010. te 2011. i 2013. godine. Ovog puta, zajedno su dočekali njegovu pobjedu u Abu Dhabiju. Nicole je na emotivan način obilježila na Instagramu Lewisovu pobjedu, koju je i gledala sa njegovim ocem Anthonyjem i pomajkom Lindom.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Prva mu je potrčala u zagrljaj. Jesu li zaruke na vidiku?

>>'Mislila sam da sam debela i da nisam dovoljno lijepa'

Komentara 1

SE
sestrićna
21:13 26.11.2014.

5 tjedana bez mećave nije lako izdržati..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije