Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor

Lepa Brena uz osmijeh poručila fanovima da uskoro skida gips

lepa brena
18.08.2014.
u 07:47

Pjevačica je pri padu niz stepenice ozlijedila obje ruke, ali brzo se oporavlja i uskoro s obitelji putuje na odmor u Italiju

Krajem srpnja pjevačica Lepa Brena u Novom Vinodolskom, gdje tradicionalno ljetuje sa suprugom Bobom Živojinovićem, doživjela je nesreću. Pala je niz stepenice i ozlijedila obje ruke zbog čega je morala na hitnu operaciju. Zabrinula je svoje obožavatelje, ali putem društvenih mreža redovito ih obavještava da se dobro osjeća. Zadnja u nizu fotografija objavljena je uz more, a na njoj Lepa Brena uz osmijeh poručuje da uskoro skida gips i s desne ruke. Jedna od najpopularnijih pjevačica s prostora bivše Jugoslavije rekla je kako joj pri oporavku mnogo pomaže i more.

Nakon što je doživjela nesreću, Lepa Brena za medije je kazala kako se osjećao kao da ju je netko prokleo. Naime, pjevačici je 2000. godine sin bio otet, nakon toga joj je otac poginuo u prometnoj nesreći, a imala je i operaciju ruke zbog začepljene vene. Nakon što je doživjela zadnju nezgodu, navodno je danima bila u depresiji, ali vrlo brzo vratila je osmijeh na lice i svojim obožavateljima poručila da je opet mogu uskoro očekivati na pozornici.

Srpski mediji pišu kako će Brena uskoro s obitelji krenuti na odmor u Italiju, a sigurno je da su joj u ovim trenucima njeni sinovi Viktor i Stefan te suprug, bivši tenisač Boba, najveća podrška.

>>Lepa Brena puštena iz bolnice: Ne vraćam se u Beograd

>>Lepa Brena nakon niza nesreća: Netko me prokleo

>>Lepa Brena operirana nakon što je u padu slomila obje ruke

Komentara 27

Avatar morski covik 3
morski covik 3
08:02 18.08.2014.

Vracaj se u Srbiju, sta nas maltretiras!

DU
Deleted user
07:58 18.08.2014.

idi bona više u Ameriku, šta nas pereš... i ti i onaj ko je stavio ovu vijest...

Avatar oneworld
oneworld
08:04 18.08.2014.

čudim se i večernjaku što on objavljuje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije