Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetio je i ćiro

Lepa Brena puštena iz bolnice: Ne vraćam se u Beograd

Lepa Brena
Foto: Privatni album
1/3
30.07.2014.
u 08:59

Puštena je na kućnu njegu, no neće se vratiti u Beograd. Bit će u Resortu Novi u Novom Vinodolskom kako bi bila blizu bolnice zbog skorašnjih kontrola

Pet dana nakon što je slomila obje ruke, i četiri dana nakon operacije, Lepa Brena izašla je iz specijalne bolnice u Lovranu.

Puštena je na kućnu njegu, no neće se vratiti u Beograd. Bit će u Resortu Novi u Novom Vinodolskom kako bi bila blizu bolnice zbog skorašnjih kontrola, a isto tako kako bi se oporavila u društvu obitelji te najbližih prijatelja i suradnika.

U vlastitoj izjavi za javnost po izlasku iz bolnice, Lepa Brena poručuje:

Ne znam ni sama koliko je točno vremena prošlo, jer mi je od trenutka kada su mi stavili gips svaki dan isti. Noćas sam prvi put spavala kako treba i, što je najvažnije, naučila sam spavati na leđima, što inače ne činim. Svi me pitaju imam li bolove? Nemam. Liječnici su me opskrbili svim potrebnim medikamentima i sada su preda mnom tri zadatka: da odmaram, da idem na fizioterapiju i da budem disciplinirana.

Pjevačica je rekla da su je liječnici pustili iz bolnice pod uvjetom da joj bude osiguran psihički mir. Napomenula je da ga je imala sve vrijeme u bolnici te da će ga sigurno imati i u Novom Vinodolskom gdje će boraviti u apartmanu s obitelji.

Ovim putem se zahvaljujem od srca osoblju i liječnicima bolnice u Lovranu kao i svima koji su mi slali poruke pune toplih riječi. Mislim da sam se ovih nekoliko dana isplakala kao nikad u životu i definitivno je iz mene izašla sva bol koja se u svakom čovjeku skuplja. Priznajem, shvatila sam koliko je korisno da se isplačete. Posljednji put sam se ovako osjećala kad sam slomila nogu 1991. godine, dok je moj sin Stefan bio beba i sjećam se pakla kroz koji smo Boba, ja i moji roditelji prošli u to vrijeme. Kada se sve ovo dogodilo, željela sam da se u medijima dozirano i kontrolirano pojavljuju informacije jer nije bilo potrebe da se oko mene pravi tolika galama iako sam javna osoba. Svjesna sam da je moje zdravstveno stanje intrigiralo ljude, ali nisam samo ja na ovom svijetu doživjela ovakvu nesreću.

Foto: Robert Demo

Foto: Privatni album

Brena je navela da nije navikla toliko ležati i mirovati. Tvrdi da je shvatila "koliko smo svi kada se nađemo u jednoj ovakvoj situaciji, zapravo bespomoćni, i da učimo stvari iz početka."

Ni slutila nisam da vas činjenica da se možete sami počešljati može učiniti ovoliko sretnom. Konkretno, osjetila sam se bespomoćnom jer prvo nisam navikla da me netko drugi hrani, oblači, pere mi zube, češlja me... Dobra stvar je što su mi sinovi Viktor i Stefan instalirali mnoge igrice na iPadu i što se sada svađam s kompjuterom kad ga ne pobijedim! Uvijek sam grdila djecu što igraju igrice, a sad sam počela i ja igrati! Znam sve serije na svim mogućim televizijama, ušla sam potpuno u radnju svake od njih. Provodila sam dane pred hrvatskim tv kanalima. U bolnici mi je raspored bio pun i zaista nisam stizala razmišljati gdje sam i što mi se događalo. Bitno mi je da sam počela vježbati neke jednostavne pokrete koji me u ovoj situaciji dovode do granice bola. Uskoro će mi skinuti gips s lijeve ruke, a prva kontrola mi je zakazana za otprilike dva tjedna. Veoma sam zahvalna svima na činjenici da sam imala apsolutnu privatnost u bolnici, da me nitko nije uznemiravao. U Novom Vinodolskom imam sve uvjete za šetnju i lagani oporavak. Tu su i moji najbliži, čija mi podrška zaista puno znači. Moram reći da su me obilazili mnogi prijatelji, a dobila sam bezbroj sms poruka, kao i poruka na Twitteru i Facebooku. Zaista mi je pisalo mnogo ljudi sa svih meridijana i ja se zaista zahvaljujem svima ovim putem na brizi.

Poznatoj je pjevačici u posjet došao i Ćiro Blažević.

Došao mi je i Ćiro Blažević u bolnicu, koji me je od srca nasmijao, čovjek je pravi genijalac! Godila mi je spoznaja da imam ovoliko prijatelja. Čovjek kad je zdrav često nije svjestan tko su mu pravi prijatelji, dok mu se ne dogodi neka ovakva situacija. Ja sam optimist po prirodi i život teče dalje. Nije smak svijeta! poručila je Lepa Brena.

>>Lepa Brena nakon niza nesreća: Netko me prokleo

>>Lepa Brena operirana nakon što je u padu slomila obje ruke

Komentara 29

TT
tik tak
10:47 30.07.2014.

Ovaj stari prdonja se pojavljuje svugdje gdje ocekuje medijsku pozornost!!!

EG
Erick Grouth
10:32 30.07.2014.

Ciro posijetio svoje prijatelje, covjek kojemu nedostaje on osnovno a to je karakter, uskoro ide u posijetu Dodigu.

KR
krizevcifranc
10:23 30.07.2014.

što bi išla u Beograd kad će to sve platiti Hrvatsko zdravstvo, a ionako nam nisu ravni u medicini, a i ovaj starkelja se mora svagdje uslikavati i sa svima fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije