Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i dalje u bolnici

Lepa Brena nakon niza nesreća: Netko me prokleo

lepa brena
Foto: Facebook
1/7
28.07.2014.
u 17:44

Lepa Brena nakon loma obje ruke nije u stanju sama ni jesti, pa joj u tome pomaže obitelj, a gips na rukama morat će nositi bar šest tjedana

Lepa Brena nakon pada i loma obje ruke krajem tjedna trebala bi napustiti kliniku u Lovranu gdje je operirana, a još uvijek trpi jake bolove. Troškovi liječenja iznose 30.000 kuna, koje će sama podmiriti.

Kako piše 24 sata, poznata pjevačica vjeruje kako je netko prokleo, zbog niza nesreća koje su je zadesile. Nikad razjašnjena otmica sina 2000. godina, pogiblje oca u prometnoj nesreći, operacije ruke zbog začepljene vene, a posljednja nezgoda pjevačicu je navodno dovela na rub depresije.

Brena nije u stanju sama ni jesti, pa joj u tome pomaže obitelj, a gips na rukama morat će nositi bar šest tjedana.

>>Lepa Brena operirana nakon što je u padu slomila obje ruke

Komentara 18

Avatar antuntun55
antuntun55
18:26 28.07.2014.

...pjevanje za Arkana ima svoje čari...

Avatar zrnorazuma
zrnorazuma
18:15 28.07.2014.

Netko te prokleo? Možda netko od onih jadnika dok si ti "pevala" u četničkoj uniformi.

GO
goginjel60
18:22 28.07.2014.

slijepa si kod očiju zar ne vidiš da te Bog upozorava izdala vjeru prodala dušu i još bi po našoj domovini pjevala doduše ovaj put bez kokarde..PROGLEDAJ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije