Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U klinici u Lovranu

Lepa Brena operirana nakon što je u padu slomila obje ruke

lepa brena
Foto: Facebook
1/9
25.07.2014.
u 19:15

Lepa Brena podvrgnuta je operaciji zbog prijeloma obje ruke u predjelu lakta te se liječi u klinici u Lovranu

Vedran Strukar, glasnogovornik Lepe Brene, javio je da je pjevačica jutros doživjela nesreću na putu prema Makarskoj te da je na operaciji u bolnici u Lovranu.

"Dužnost mi je obavijestiti vas da je Lepa Brena jutros doživjela nesreću. Krećući u Makarsku, gdje je trebala održati dva rasprodana koncerta večeras i sutra u diskoteci Petar Pan, Brena se teško ozlijedila. Ozljede su teške, slomljene su joj obje ruke, a Brena je hitno hospitalizirana i u tijeku je operacija u specijalnoj bolnici u Lovranu. Apeliram na medije da u ovom teškom trenutku za obitelj Živojinović i sve njezine suradnike pokažu razumijevanje. Kasnije, tijekom dana, javnosti će se obratiti i šef  kirurgije bolnice u Lovranu s više informacija. Ovim putem vas obavještavam da su sve aktivnosti Lepe Brene otkazane do daljnjeg, priopćio je agent pjevačice Vedran Strukar.

Večernji list doznaje iz krugova bliskih obitelji da se pjevačica poskliznula i pala na beton.

– Nezgoda se dogodila jutros u hotelu Novi Resort u Novom Vinodolskom kada je pjevačica krenula na doručak u japankama. U jednom trenutku se poskliznula i zapela za stalak od suncobrana, zbog čega je izgubila ravnotežu i pala. Pritom se dočekala dlanovima na betonskoj podlozi, pri čemu se ozlijedila. Uz pjevačicu je bio i suprug Boba Živojinović (50) te ju je odvezao u kliniku u Lovranu gdje joj je utvrđeno, prema posljednjim informacijama, puknuće obje ruke u predjelu podlaktice, otkriva izvor blizak obitelji za Večernji List te je operirana.

Suprug i sinovi s njom odmah nakon što su je doveli iz operacijske sale. Podvrgnuta je operaciji zbog složenosti prijeloma lakta. Obe ruke su joj u gipsanim oklopima, jedna do lakta a druga uključuje i lakat.

Preporučili su joj mirovanje i odmaranje jer se mora oporaviti od narkoze i biti pod nadzorom još barem 24 sata. Prima infuziju i koktel lijekova protiv bolova. Nakon toga će, očekuje se, ako ne bude komplikacija, na kućnu njegu. Liječnici vjeruju, doznajemo kako će oporavak teći prema planu jer je Brena i dobrom zdravstvenom stanju i sjajnoj formi za svoje godine. Sama je u sobi, ali nije imala nikakvih posebnih prohtjeva. Tijekom pregleda i u kontaktu s osobljem pokazala se vrlo jednostavna i simpatična koliko su to okolnosti dopuštale, obzirom da je trpjela poprilične bolove kada je stigla na prijemni odjel Specijalne bolnice Lovran.

Pjevačica je trebala nastupati na dva rasprodana koncerta večeras i sutra u diskoklubu Petar Pan u Makarskoj, a do daljnjega sve njezine aktivnosti su otkazane.

Njezin sin na svom je Facebooku objavio obiteljsku fotografiju iz bolnice na kojoj se vidi težina ozljeda uz poruku: "Pozdrav svima. Sve je OK."

>>Brenomanija u Makarskoj: Zbog golemog interesa koncert će se ponoviti 26. srpnja

 

Komentara 108

HR
hrxxx111
13:08 25.07.2014.

sreca u nesreci je sto to nije severina. Nebi nas pustali na miru danima, svaki oziljak bi slikali, analizirali i pisali stotine clanaka o njemu

SA
sasavt
13:05 25.07.2014.

i to me boli .....

TO
Toni12345
13:12 25.07.2014.

Ne slušam njenu "glazbu", ali joj želim brz oporavak. Novinare VLa bih molio da ne zloupotrebljavaju funkciju udarne vijesti za android aplikaciju VLa. Ovo nije udarna vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije