Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAŠTO TAKO DALEKO, LEO?

Gala zabava poznatog glumca na udaru kritičara

Leonardo DiCaprio photo call - LondonLeonardo DiCaprio attends a photo call at the Empire Cinema, Leicester Square, London, ahead of the BAFTA screening of The Revenant.Daniel Leal-Olivas Photo: Press Association/PIXSELL
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
05.07.2016.
u 10:07

Oskarovac želi podići svijest o globalnom zatopljenju i potaknuti na akciju

Sada već godišnja zabava slavnog oskarovca i glumca s A-liste, koja se održava od 2014. godine, ove će se godine održati u luksuznom resortu St. Tropeza. 

Na listi pozvanih našli su se poznati kao što su Charlize Theron, Cate Blanchett, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Robert De Niro, Scarlett Johansson, Arnold Schwarzenegger i Kevin Spacey, prenosi Daily Mail. A uz poznate glumce, na zabavu stižu i glazbene zvijezde kao i tajkuni.

Leonardo DiCaprio ovaj put objavio je i svrhu same zabave na kojoj bi se trebala podići svijest o globalnom zatopljenju i potaknuti na akciju.

Ovo nije prva Leonardova akcija u vezi s globalnim zatopljenjem. Ovaj slavni glumac pobrinuo se da sjedi u prvim sjedištima mnogih ekogrupa i akcija, a 2008. snimio je i dokumentarac o očuvanju okoliša koji je napunio kinoblagajne i džepove glumca. 

Najnoviji potez slavnog glumca, naravno, nije prošao bez kritika. Analitičar promjena u okolišu na globalnoj razini Robert Rapier poručio je kako je Leonardu ionako sve samo imidž. ''On vjeruje kako nikakva žrtva nije potrebna, dovoljno je promijeniti politike koje će uređivati solarno napajanje jahti.''

Najviše se kritika odnosi i na mjesto održavanja zabave. Analitičari su procijenili kako će gosti svojim privatnim avionima prijeći i do 10.000 kilometara, što u atmosferu ispusti otprilike sedam tona ugljičnog dioksida

Jedan od gostiju gala zabave, koji je zabavi prisustvovao i prošle godine, rekao je kako je sve to samo izlika da se skupe glumci, modeli, Leovi bogati prijatelji i biznismeni na jednom mjestu. Nitko ne mora plaćati ulaz i svi zajedno imaju ''lijepu i veliku zabavu''.

>> Leonardo DiCaprio pretvorio svoj otok i nekoliko grebena u ekološku oazu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije