navigacija Zvijezde 30
Potvrđeno!

Legendarni Pixiesi headlineri INmusic festivala u Zagrebu!

Američki rock bend Pixies bit će prvi headliner na devetom izdanju INmusic festivala od 23. do 25. lipnja 2014. godine na Jarunu.

Legendarni Pixiesi headlineri INmusic festivala u Zagrebu!

Foto: Katja Ogrin/Press Association/PIXSELL

Američki rock bend Pixies bit će prvi headliner na devetom izdanju INmusic festivala od 23. do 25. lipnja 2014. godine na Jarunu. Objavljeno je to na službenoj stranici festivala. Kultni alternativni rock bend jedan je od najutjecajnijih bendova današnjice.

Godine 1993. nastupila je duga stanka u djelovanju Pixiesa, koja će se nastaviti tek 2004., 11 godina poslije. Tada Pixiesi kreću na turneju, sviraju mnogobrojne koncerte, velike europske festivale, a sve je popraćeno hvalospjevima kritike i beskrajnom srećom fanova. U međuvremenu je nastupila još jedna kraća stanka, a danas Pixies sviraju u punim dvoranama i zauzimaju glavne pozornice velikih open-air festivala.

Jedna od tih pozornica sljedećeg ljeta bit će i glavna pozornica INmusic festivala. Važno je naglasiti da je europska turneja Pixiesa rasprodana, a njihov nastup na INmusicu koji će se održati od 23. do 25. lipnja na Otoku mladosti definitivno je prilika koja se ne propušta!

Ocijeni:

1 2 3 4 5

5 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija