Pregled dana navigacija Zvijezde
glamurozna svadba

Larry Page vjenčanje u Motovunu snimao Google naočalama

Jedan od najbogatijih Amerikanaca u Hrvatsku je na vjenčanje svoga šogora stigao privatnim boeingom i sa suprugom odsjeo u Buzetu

Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Suosnivač Googlea i jedan od najbogatijih ljudi na svijetu Larry Page uistinu je u Hrvatskoj! Znalo se to i prije, no sada je prvi put snimljen i to na vjenčanju svoga šogora McLaina Southwortha koji je zajedno sa zaručnicom, a sada i suprugom, Yasemin Denari večeras izrekao sudbonosno "da" u istarskom gradiću Motovunu.

Među brojnim uzvanicima našao se tako i Larry Page koji je na vjenčanje stigao sa suprugom Lucindom, sestrom mladoženje. Page je osim svojom pojavom, pažnju plijenio i Google naočalama koje je nosio. On se, naime, već od srijede kada je došao u Hrvatsku, vješto skriva. U zagrebačku luku Pleso sletio je privatnim boeingom 767-200. Larry, 13. najbogatiji Amerikanac težak 23 milijarde dolara, sa suprugom je unajmio Villu Velu u Buzetu koja jamči zaštitu privatnosti. S njima je i Lucindina sestra Carrie Southwort, udana za Collistera Johnsona, kojemu je krsni kum bivši predsjednik SAD-a George Bush.

Mladenci su u Istru stigli u srijedu pa su dva dana prije vjenčanja iskoristili za razgledavanje. Mladi par i prije je boravio u Motovunu, a koliko ih je filmski gradić očarao pokazuje činjenica da su baš u njemu odlučili jedno drugom izreći zavjete. Za mjesto održavanja obreda bogati Amerikanci unajmili su dva glavna trga u gradu, Trg Andrea Antico i Trg Josipa Resela.

Danas prijepodne majstori su proveli dotjerujući zadnje detalje, a oko 17 sati sve je bilo spremno. Inače, mladenci su na svojoj web-stranici objavili da će se vjenčati u kalifornijskom mjestu Menlo Park kako bi pobjegli od novinara, no nisu ni slutili da će u malenoj Hrvatskoj svjetska krema koja je stigla na vjenčanje ipak izazvati veliku pozornost. Yasemin i McLain, sin bivšeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu i brat Lucinde, supruge Larryja Pagea, bez problema su odradili službeno fotografiranje za vjenčanje.

>> Završne pripreme za vjenčanje šogora Larryja Pagea

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

Registracija