Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tužna vijest

'Lara se nikad ne namjerava vratiti! Što se nje tiče, brak je gotov'

'WORLD RIGHTS  Celebrity arrivals at the Raisa Gorbachev Foundation\'s Fifth Annual Gala Dinner, Hampton Court Palace, London. UK. 05/06/2010  Pictured: David Walliams, Lara Stone  BYLINE KIERA FYLES/
Foto: 'BIGPICTURESPHOTO.COM/BigPictures'
1/6
27.03.2015.
u 08:40

Time je njihova privremena razdvojenost postala trajna. Očito odnos ovog para i nije završio baš u najboljim okolnostima, budući da je Lara prilično oštra i odlučna da se rastane

Vijest koja je slomila mnoga srca, poprima sve gore razmjere. Nakon što su se Lara Stone i David Walliams privremeno razdvojili, manekenka se odlučila predati papire za razvod.

Time je njihova privremena razdvojenost postala trajna. Očito odnos ovog para i nije  završio baš u najboljim okolnostima, budući da je Lara prilično oštra i odlučna da se rastane. - Lara nema namjeru vratiti se te namjerava uskoro potpisati papire za razvod. Ljudima govori da se nikad ne namjerava vratiti! Što se nje tiče, taj brak je gotov - rekao je izvor blizak manekenki za Daily Mirror. Ipak, izvor navodi da su i ona i David utučeni što nisu uspjeli riješiti međusobne probleme, pogotovo zbog toga što zajedno imaju i sina Alfreda.

Kada se nedavno pokupila iz njihova zajedničkog doma, Lara je uzela dječaka sa sobom, a odnijela je i psa Berta. Iako se ne da, Davidu je jako teško zbog svega. Prijatelji para i dalje se nadaju da će se problem riješiti. Par je zajedno šest, a u braku su gotovo pet godina. Oboje su opetovano izražavali kako su oduševljeni onim drugim, unatoč tome što je između njih  razlika od 12 godina.

>>Slavni komičar potpuno slomljen: Ostavila ga slavna manekenka i sa sobom odnijela sve

>>Snimila seksi kampanju s Bieberom pa joj prijete smrću

Komentara 24

Avatar R2D2
R2D2
09:17 27.03.2015.

Može li mi neko objasniti ko su ovi dvoje I zakaj ovaj portal stavlja članak o njima na naslovnicu?

SA
Sauron
09:36 27.03.2015.

Koji su ovo sad..... inača vrlo bitna vijest.

BJ
bj1204
09:39 27.03.2015.

Lara Stone i David Walliams Večernji može neki link da i mi upoznamo dotične, pa ako treba i suzu pustit.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije