Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lara Flynn Boyle

Svojedobno je bila ljepotica, a plastičnim operacijama postala je neprepoznatljiva

Lara
Foto: Jean Cummings/Press Association/PIXSELL
1/3
01.07.2016.
u 10:26

Glumica tumači mladu Donnu Hayward u seriji “Twin Peaks” koja se 4. srpnja počinje emitirati na HRT 3 u večernjem terminu

Osamdesetih je godina bila jedna od najljepših glumica. Druge žene su joj zavidjele, a muškarci se u nju zaljubljivali. Bez obzira na disleksiju i probleme s čitanjem, američka ljepotica Lara Flynn Boyle uspjela je kao glumica te ostvarila popularnost u televizijskoj seriji iz devedesetih godina “Twin Peaksu”.

No, s popularnošću su došli i problemi te je svojevremeno vodila borbu sa samom sobom i svojom psihom. U početku je bolovala od anoreksije, a netom se izliječila, počeli su njezini problemi s pretjerivanjem u plastičnim operacijama koje su je danas učinile neprepoznatljivom. Njezino lijepo lice devedesetih je godina krasilo naslovnicu Rolling Stonea, promovirajući seriju, no od tadašnje ljepote nije mnogo ostalo. Lara se potpuno predala operacijama, a sve iz straha da će mlađe i ljepše glumice uzeti uloge koje je ona željela.

Zavela je brojne muškarce. Među njima je i Jack Nicholson – da je s njim, saznalo se kada su skupa doživjeli prometnu nesreću, a u to je vrijeme bila u vezi s Davidom Spadeom. Već je deset godina u braku s Donaldom Rayom Thomasom, trgovcem nekretninama. To joj je drugi brak. Prije nego što se skrasila s Donaldom, sredinom devedesetih je dvije godine bila udana za Johna Patricka Deeja III.

>> Što je napravila od sebe? Slavna glumica se uništila

>> Izobličena Lara Flynn Boyle više ne može promijeniti izraz lica

Komentara 3

AO
admini_obrišite_si_mami
12:39 01.07.2016.

ovo je članak zbog kojeg se budim s veseljem svaki dan i nestrpljivo tražim po večernjaku dnevni biser novinarstva!!!

OX
oxymoron
12:22 01.07.2016.

Totalno bolestan clanak. Zena izgleda izvrsno, pa proslo je 25 godina .

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:47 02.07.2016.

Nitko se nije proslavio glumeci u Twin Peaks jer je serija nakon samo jedne sezone zbog premalog interesa gledateljstva jednostavno ukinuta. OK, poslije su je prodavali u zemlje bivse istocne Evrope bas kao i ostalo smece koje u USA nije uspjelo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije