Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASPRAVA NA INSTAGRAMU

Lana Jurčević objavila fotku u mrežastim čarapama koja je podijelila fanove

Lana Jurčević
Foto: Instagram
1/4
21.04.2017.
u 18:26

Krenula je rasprava je li to Lana ili nije,a onda su nedoumicu prekinuli pratitelji koji su dobro proučili izgled pjevačicinog tijela.

Lana Jurčević ponovno je izazvala buru komentara svojih gotovo 300 tisuća pratitelja na Instagramu. Pjevačica je objavila fotografiju na kojoj je u prvom planu donji dio tijela u mrežastim čarapama i minijaturnim gaćicama. Lana je pokraj fotografije napisala samo relax (odmor), a onda su krenuli komentari. Neki su bili oduševljeni fotografijom i hvalili su Lanu, a bilo je i negativnih komentara.

- Inače si mi jedna od najsimpatičnijih i najzgodnijih djevojaka na hrvatskoj estradi, ali molim te, drži se, kao i do sada, one dobre stare: 'manje je više' - napisao joj je jedan pratitelj.

Krenula je rasprava je li to Lana ili nije,a onda su nedoumicu prekinuli pratitelji koji su dobro proučili izgled pjevačicinog tijela.

- Pogledajte stare slike. Lana nema dva madeža iznad pupka - bio je komentar koji je otkrio kako na fotografiji ipak nije Lana.

 

Relax. #mood #inspo

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

>>Lana Jurčević: Bila sam zarobljena na tavanu na -6 stupnjeva!

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Machak
19:26 21.04.2017.

Ljudima koji ovo ili bilo što slično "prate" na Instagramu ili bilo gdje je bez odgode potrebna psiholška pomoć. Čemu? Jesu li to nekakva božanstva? Uzori? Golih žena - i neusporedivo ljepših od ove - na netu na milijarde aa ovi tu pišu komentare nadajući se da će ih Božica primijetiti i odgovoriti im....Ali stvarno...

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
20:02 21.04.2017.

To su proširene vene, a ne mrežaste čarape.

DU
Deleted user
21:51 21.04.2017.

Moja mala nećakinja sluša Lanu Jurčević. Moja mala nećakinja više neće smjeti slušati Lanu Jurčević.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije