Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Senzacija na Cvjetnom

Seksi pjevačica golicala maštu provokativnom odjevnom kombinacijom

sensation
Foto: Promo foto National Geographic
1/12
27.04.2015.
u 18:27

U Sensationu su između ostalih imali priliku uživati i Ivana Mišerić, Baby Dooks, Zlatko Ožbolt, Lana Jurčević, Luka Nižetić i Bojan Jambrošić, Danijel Bilić, Mirna Medaković, Vedran Zrnić i mnogi drugi.

Zagrebački Cvjetni trg ovog vikenda razbio je monotoniju svima koji su se zatekli na pravom mjestu u pravo vrijeme jer su uz kušanje Sensationa mogli nakratko otputovati u Aziju, Afriku, Indiju i Indoneziju.

Asia, Africa, India i Indonesia nova su imena četiri okusa Sensationa, čija je redizajnirana nova bočica, predstavljena kroz zabavan i neobičan scenski sadržaj koji je odudarao od uobičajenih normi. Senzacionalni ples desetmetarskog kineskog zmaja i atraktivna indijska plesačica potpuno su razdrmali centar metropole donoseći dašak egzotike u subotnju svakodnevicu. Na vizualno atraktivnoj pozornici uz vodstvo voditeljice Ivane Mišerić, Sensation je dosegnuo višu razinu i postavio nove standarde u kategoriji aromatiziranih gaziranih mineralnih voda.

Plesači sa zmajem svojom su koreografijom rasplesali sve prisutne, a Baby Dooks, kao izazivač zmaja ponovno je pokazao svestranost te uz dozu smijeha i imaginacije predstavio vedru stranu Sensation vizije. Uz bogati program, predstavljanje novih bočica i već dobro poznatih okusa, u Sensationu su, između ostalih, imali priliku uživati i mnoge osobe iz javnog i društvenog života Hrvatske: voditeljica Ivana Mišerić, poznati producent Baby Dooks, modni producent Viktor Drago, glumac Zlatko Ožbolt, pjevačica Lana Jurčević, pjevači Luka Nižetić i Bojan Jambrošić, voditelj Danijel Bilić, glumica Mirna Medaković, rukometaš Vedran Zrnić i mnogi drugi.

>>Lana Jurčević seksi čak i dok obavlja kućanske poslove

>>Lana Jurčević i Luka Nižetić izmjenjuju nježnosti u novom zajedničkom spotu

Komentara 3

Avatar Hrvatski hranitelj
Hrvatski hranitelj
18:55 27.04.2015.

Bilo bi jako lijepo kada biste pod sliku napisali ime tih poznatih osoba da i mi znamo o kome se radi, napose onaj naočiti "muškarac" sa druge slike u onim lačicama u koje može njatke bar mjesec dana da ih ne skida.

Avatar Istina je voda duboka
Istina je voda duboka
00:41 28.04.2015.

Ovaj momak na prvoj fotki je malo preveć feminiziran unatoč maskirnoj šulji... a ona curka na drugoj fotki je preveć muškobanjasta unatoč ženstvenoj obleki ... :/

DA
damirtankovic
18:49 28.04.2015.

Fašnik poslije fašnika, hahaha!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije