Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lijepa Riječanka

Bivša Miss Hrvatske okitila se još jednom laskavom titulom

lana gržetić
Foto: Miss Alpe Adria
1/4
27.04.2015.
u 18:48

Studentica kiparstva iz Rijeke i bivša Miss Hrvatske zablistala je u glamuroznoj haljini na ovogodišnjem izboru Miss Alpe Adria International i pokorila konkurenciju

Devetnaestogodišnja Lana Gržetić iz Rijeke sinoć je u Budimpešti pomela konkurenciju i osvojila laskavu titulu Miss Alpe Adria International.

Studentica kiparstva iz Rijeke i bivša Miss Hrvatske zablistala na glamuroznoj pozornici u kupaćem kostimu Pletix i večernjoj haljini Bariba. Lanina prva pratilja je natjecateljica iz Slovačke, a druga je predstavnica Italije.

Lijepa Lana u Budimpešti je bila u pratnji vlasnika licence za Hrvatsku Borisa Kosmača.

– Sljedeće godine internacionalni izbor Miss Alpe Adria organizirat ćemo u Hrvatskoj i na taj način promovirati ljepote naše zemlje – izjavio je Kosmač.

Miss Alpe Adria Internacional uspješno se organizira već 27 godina, a vlasnici licence su Paulo i Daniela Gruden iz Italije.

>>Filipinka nova Miss svijeta, Lana Gržetić ni među 30 najljepših!

>>Mlada Lana Gržetić krenula prema Indoneziji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije