Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne gubi nadu

'Ona je moja cura, žena. Vjerujem da ima šanse da se pomirimo'

khloe kardashian
Foto: Donna Ward/Press Association/PIXSELL
1/6
27.05.2015.
u 09:25

Simpatična reality zvijezda prekinula je s voljenim suprugom zbog njegove nevjere i ovisnosti

Iako su razdvojeni već duže vrijeme, Lamar Odom ne prestaje vjerovati u pomirenje s Khloe Kardashian.

Simpatična reality zvijezda prekinula je s voljenim suprugom zbog njegove nevjere i ovisnosti, no on vjeruje da još ima šanse za njihov brak. Otkrio je to i za TMZ.

– Khloe je još moja cura. To je moja žena. Vjerujem da ima šanse da se pomirimo – kratko je rekao dok su ga pitanjima bombardirali paparazzi. Da podsjetimo, Khloe je u prosincu 2013. predala papire za razvod, no otad se ništa nije dogodilo. Čak je i sudac zaprijetio da će odbaciti slučaj jer nitko ne radi ništa po pitanju razvoda.

>>Mlada zvijezda konačno priznala: Imam filere u usnicama, to je moja nesigurnost!

>>Khloe Kardashian ne može se rastati od Lamara jer je nestao

Komentara 1

MH
mrtav-hladan
11:20 27.05.2015.

Sudac odbacio slučaj ranu ti milu poljubim to jos nisam čuo Mora da im je i zaprijetio ako nebudu nista poduzimali u vezi rastave braka .. Ili je sudac lud ili novinar koji je to napisaonar koji je to napisao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije