Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi nastup

Lady Gaga nastupa na poluvremenu Superbowla

Lady Gaga
Foto: EDUARDO MUNOZ/REUTERS/PIXSELL
1/5
30.09.2016.
u 13:15

Šesterostruka dobitnica Grammya za hitove poput "Bad Romance" i "Born This Way" pjevat će na finalu lige u Houstonu 5. veljače

Pop zvijezda Lady Gaga nastupit će na poluvremenu Super Bowla u veljači iduće godine, objavila je američka nogometna liga. 

Šesterostruka dobitnica Grammya za hitove poput "Bad Romance" i "Born This Way" pjevat će na finalu lige u Houstonu 5. veljače, priopćio je NFL. Bit će to drugi nastup Lady Gage na Super Bowlu, nakon što je američku himu otpjevala u veljači ove godine na Super Bowlu u San Franciscu.

 

Finale NFL-a je najgledaniji televizijski događaj u SAD-u koji prati više od 100 milijuna gledatelja. Ranije su na njemu nastupile Madonna, Bruce Springsteen, U2, Katy Perry i Rolling Stonesi.

Prošle su godine publiku zabavljali britanski rock band Coldplay te R&B superzvijezde Beyonce i Bruno Mars.  

>> Lady Gaga boluje od depresije pa tjeskobu rješava antidepresivima

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:08 30.09.2016.

ajde hvala bogu. Bar nece biti rasistickih provokacija kao prosli put

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije