Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ruke, noge, lice...

Lady Gaga je prava žrtva Photoshopa

lady gaga
Foto: Versace/Gaga Fresh Online
1/8
16.04.2014.
u 10:30

Fotografije dvojca Merta Alasa i Marcusa Piggotta ostavili su glamurozan dojam, a na njima Gaga izgleda i više nego dobro...

Lady Gaga zaštitno je lice Versaceove kampanje za proljeće/ljeto 2014. godine, a vizuale je snimila još u studenom prošle godine. Fotografije dvojca Merta Alasa i Marcusa Piggotta ostavili su glamurozan dojam, a na njima Gaga izgleda i više nego dobro. Ipak, čini se da seksi Gaga ne može u potpunosti taj izgled zahvaliti majci prirodi, već tehnologiji.

Naime, u reklamnoj kampanji iskorištena je velika pomoć Photoshopa. Neretuširane fotografije pjevačice procurile su na Jezebelu, odnosno portal gagafreshnews.com, a očito je kako su joj retuširane ruke, koljena te lice.

Foto: Gaga Fresh Online

>>Lady Gaga prava je tradicionalna ženica: Dečku kuham i brinem za njega!

Ključne riječi

Komentara 3

JE
jethro
19:00 16.04.2014.

metamfetamin???

LA
LadxHs
11:34 21.04.2014.

najljepsa je i bez i sa photoshopa, uostalom to je reklama, mora biti photoshopa

Avatar EI Indio
EI Indio
18:06 16.04.2014.

izgleda kao hijana koja jedva izvukla živu glavu iz čopora lavova

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije