navigacija Zvijezde 61
zaradio i virozu

L. Nižetić: Snimanje novog spota bile su prave porođajne muke

– Ovo nije prvi put da se zbog potreba snimanja spota nalazim u ekstremnim situacijama, što mi nije teško jer mi je u interesu da što bolje dočaramo publici pjesmu i slikom. Mislim da sam se u ovom spotu za ljubav dovoljno \"ogolio\".

Foto: Goran Jakuš/Pixsell

– Nikada do sada nisam toliko dugo čekao na finalizaciju videa, nikada nisam toliko dana snimao spot, pa se nadam da se cijelo ovo čekanje na kraju i isplatilo i da će se ljudima svidjeti konačni rezultat, kao što se meni sviđa. Ovo su bile prave porođajne muke – u jednom dahu rekao je Luka Nižetić o videospotu za drugi singl "Tamo gdje me srce vuče s četvrtog studijskog albuma koji se očekuje u travnju.

Novi spot za pjesmu koja i dalje osvaja prva mjesta domaćih ­top-ljestvica sniman je četiri dana na raznim, pa čak i nepristupačnim zagrebačkim lokacijama te u ornitološkom rezervatu Crna Mlaka blizu Jastrebarskog.

– Ovo nije prvi put da se zbog potreba snimanja spota nalazim u ekstremnim situacijama, što mi nije teško jer mi je u interesu da što bolje dočaramo pjesmu slikom i videom. Mislim da sam se u ovom spotu za ljubav dovoljno "ogolio" i dao cijelog sebe kako inače i treba kada je u pitanju takva emocija – ispričao je pjevač o snimanju bez odjeće na nula stupnjeva i virozi koju je zaradio nakon uranjanja u kadu punu leda.

Novi videospot Luke Nižetića pogledajte OVDJE.

Ocijeni:

1 2 3 4 5

0 (0 ocjena)
Ispravi pogreške

Ključne riječi

Komentari

Registracija