Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
duh zabavljačice

Borila se s rakom kao da ide u kazalište

Kylie Minogue
Foto: Jens Kalaene/DPA/Pixsell
1/2
08.01.2014.
u 14:53

Nakon što joj je 2005. godine dijagnosticiran rak, australska pjevačica pokazala je da ima duh zabavljačice dok je ulazila u operacijsku salu

Kylie Minogue svoju je operaciju zbog raka dojke usporedila s odlaskom na pozornicu kako bi ostala pozitivna, otkrila je njena prijateljica Kathy Lette. Nakon što joj je 2005. godine dijagnosticiran rak, australska pjevačica pokazala je da ima duh zabavljačice dok je ulazila u operacijsku salu.

- Kada mi je dijagnosticiran raka i dok sam išla na operaciju, ležala sam na kolicima i odjednom sam pomislila da idem u kazalište - Kathy Lette prisjetila se riječi koje joj Kylie ispričala.

Lette, spisateljica brojnih bestselera, gostovala je u radijskoj emisiji Radio Timesa.

- Medicina je toliko drugačija od mog posla, no na neki način, vrlo je slična. Čitava stvar s odorama, maskama, adrenalinom. Osjetila sam da mi je to tako poznato. Bila sam ispod reflektora. Ah. Tamo je moj reflektor - nastavila je Kathy Kylienu priču.

Kathy je dodala kako je bila uz nju u tim teškim trenucima, no također se divila njenom duhu.

- Samo je ona mogla naći nešo pozitivno u tako zatrašujućem scenariju - dodala je.

>>Kylie Minogue u depresiji otkako je prekinula s manekenom

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar billybull
billybull
19:18 08.01.2014.

ima li ovaj clanak ikakvog smisla? ima li ikakve veze s naslovom, za koji ponovo stoji pitanje ima li ikakvog smisla?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije