Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odgovor

Krpa psuje i vrijeđa Bitorajca zbog videa 'Mi Hrvati'

krpa
Foto: screenshot/youtube
05.05.2016.
u 15:04

Danas hodaš po cesti, frajeri u rozim majicama, Ronaldo igra u nježno-crvenoj, ljubičastoj sa fluorescentnom štraftom

Video "Mi Hrvati" Renea Bitorajca dobio je nastavak.  Krpa iz Metastaza reagirao je na prvi video. U svom stilu psuje, vrijeđa, omalovažava... Renea Bitorajca

Video, koji možete pogledati ovdje, pun je psovki pa oni koji ih ne podnose, neka ga ne otvaraju.

"Surfam danas na internetu, dođem na Youtube i vidim Bitorajca s "Mi Hrvati". Čitam komentare, pa kaj je to? Bravo legendo, svaka ti čast, bravo na hrabrosti.. pa p...vam materina, p... vam svima materina. Di ste bili 1991.? Mamu vam j.... Na kaj ovaj svijet liči, kaj je to fora neka?

Danas hodaš po cesti, frajeri u rozim majicama, Ronaldo igra u nježno-crvenoj, ljubičastoj s fluorescentnom štraftom. Mogu vam svima p... naravnat. A i ova Europa nam je isto puno toga dobrog donesla, jel' da, kaj će oni govorit kak ću navijat na stadionu, kaj će mi Bitorajac govorit kak će šahovnica izgledat. Mogu vam svima jedan besplatni facelifting napravit, a ti mali ćelavi, komunističko đubre odi u ona svoja kazališta koja isto nabijem na k...c. Ne bu meni niko' pjesme pjeval."

>> Bitorajca vrijeđali zbog pjesme 'Mi, Hrvati', on im odgovorio: 'Moja šahovnica počinje crvenom bojom'

Komentara 72

BU
Bulaba
16:28 05.05.2016.

Eto, živo me zanima bi li Večernji list proglasio zabavnom satirom slične video uratke pod nazivom "Mi Židovi", "Mi Srbi", "Mi pederi" ili bi to proglasio govorom mržnje? Je li vama stvarno zabavno kad se usred Hrvatske ovako primitivno i bezobrazno vrijeđa jedan narod, pukim slučajem najbrojniji?

DU
Deleted user
15:30 05.05.2016.

Ovaj čovjek ima nekakav problem.

DU
Deleted user
16:03 05.05.2016.

Lik je malo podvojen ili cak potrojen. Od silne glume vise ne zna ni tko je i di je i ko mu je za to kriv. Doma valjda ova junacina mora brisati prasinu, prostirati ves i prati sudje, pa sad sve nas maltretira sa svojim frustracijama i nesretnom sudbinom. Par utjesnih za bokca... Rene narasti ce ti kosa... i ti ces sam jos narasti :-)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije