Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 23. listopada u kinima

Kristen Stewart kakvu još niste vidjeli

Oblaci nas Sils Marijom
Foto: PR FOTO
1/5
22.10.2014.
u 10:39

Dobitnica Oscara Juliette Binoche, super-seksi Kristen Stewart, problematična Chloe Grace Moretz i modna marka Chanel u hvaljenom i nagrađivanom filmu „Oblaci nad Sils Marijom˝

Dobitnica prestižne filmske nagrade Oscar Juliette Binoche („Engleski pacijent“, „Čokolada“), zvijezda „Sumrak sage“ Kristen Stewart i mlada holivudska glumica u usponu Chloe Grace Moretz („Kick Ass“, „Pravednik“) zvijezde su novog filma redatelja Oliviera Assayasa – „Oblaci nad Sils Marijom“! Ovaj hvaljeni i nagrađivani film premijerno je u hrvatskim kinima prikazan u sklopu nedavno završene MAXtv Filmomanije 8, a od ovoga četvrtka, 23. listopada publika će ga moći pogledati u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu! Ovim putem predstavljamo službenu kino najavu filma iz koje je vidljivo da gledatelje očekuje napeti film, ali i vrlo zanimljiva scena s Kristen Stewart kakvu još nismo vidjeli do sada na filmu.

Na vrhuncu svoje međunarodne karijere, Maria Enders (Binoche) dobiva poziv za nastup u kazališnoj predstavi zbog koje je i postala poznata prije dvadeset godina. Međutim, Maria je tada igrala ulogu Sigrid, privlačne mlade djevojke koja razoruža i u konačnici dovede do samoubojstva stariju Helenu. Upravo za lik Helene, Maria sada dobiva poziv. Ona većinu svog vremena provodi sa svojom osobnom asistenticom Valentine (Stewart) koja je postala njezina jedina prijateljica. A kada Jo-Ann (Moretz), mlada holivudska starleta sklona skandalima dobije ulogu Sigrid, Maria je primorana suočiti se s rivalkom (i vlastitom mladošću)...

Glumica Juliette Binoche sama je predložila ideju za film redatelju/scenaristu Olivieru Assayasu. Zanimljiva je činjenica da je poznata modna marka Chanel ustupila svoju odjeću, nakit, modne dodatke i šminku svima trima glumicama u filmu, a redatelj Assayas toliko je želio u filmu mladu Kristen Stewart da je pričekao dok se njezin raspored snimanja drugih projekata oslobodi kako bi mogla snimiti „Oblake nad Sils Marijom“.

Sam film ove je godine prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu na kojem je njegov redatelj Olivier Assayas bio nominiran za nagradu Zlatna palma.

Film „Oblaci nad Sils Marijom“ u kinima Cineplexx u Zagrebu i Splitu možete pogledati već od ovoga četvrtka, 23. listopada!

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije