Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije znala uslikati

Kraljica selfija napravila grešku zbog koje su joj se svi smijali

kim kardashian
Foto: Screenshot
1/2
26.02.2015.
u 21:57

Kim Kardashian sinoć je bila na dodjeli Brit Awardsa gdje je došla uručiti nagradu za svjetski uspjeh, a kada su je voditelji pozvali da napravi jedan selfie s njima, nasmijala je publiku svojom nespretnošću

Kraljica selfija Kim Kardashian osramotila se u onome u čemu je najbolja – snimanju selfija. Sinoć je bila na dodjeli Brit Awardsa gdje je došla uručiti nagradu za svjetski uspjeh, a kada su je voditelji pozvali da napravi jedan selfie s njima, nasmijala je publiku svojom nespretnošću.

Kim je, naime, namjestila mobitel, napučila usta, a kada je trebala uslikati, mobitel nije bio otključan.

Publika joj se počela smijati, a reality zvijezda danas puni naslovnice svjetskih portala koji joj zamjeraju što nije uspjela učiniti ono u čemu tvrdi da je najbolja.

>> Dramatična svađa na Twitteru - Bivša Kanyeova cura izvrijeđala Kim Kardashian!

Komentara 4

RA
RafaelBoban1970
11:52 27.02.2015.

ocu i ja biti novinar kod VL !!! Bit cu i skromnih zahtjeva 20 tisuca kuna mjesecni dohodak , na ovoj razini znam sasvim sigurno pisati i ja !

MI
mica1111
09:10 27.02.2015.

...dobro je...sad mogu reć sinu da me ne zahebava i smije mi se kako niš ne znam čak ni uslikat selfi kad to ne zna ni ona...hvala ti dragi Bože...to je tako važna stvar za ovaj svijet...

BO
Bosut
02:41 27.02.2015.

Neka ste vi napisali da se publika nasmijala i umirala od smijehe, pa je meni lakše...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije