Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudna dva mjeseca

Kraljica Hrvatske i Domagoj Vida očekuju prvo dijete

kraljica
Foto: Pixsell
1/7
27.01.2015.
u 17:26

Ivana Gugić i Domagoj Vida u vezi su godinu i pol, a ove godine planiraju vjenčanje

Kraljica Hrvatske Ivana Gugić i nogometni reprezentativac Domagoj Vida očekuju svoje prvo dijete. Ivana je, naime, trudna dva mjeseca, doznaje inMagazin Nove TV.

– O djeci smo razgovarali već nakon mjesec dana veze. Želimo imati puno djece, ali kad se dogodi, bit ćemo sretni. Već imamo imena i za curicu i za dečka – otkrila je u intervjuu za scenu.hr Ivana Gugić. Par je u vezi godinu i pol , a ove godine planiraju vjenčanje.

Ivana se zbog ljubavi, kaže, odrekla karijere.

– U svibnju će biti godina dana kako sam Kraljica Hrvatske i moram reći da je to jedno lijepo iskustvo, iako smatram da nisam iskoristila sve prilike koje sam imala, ali sam odabrala drugi smjer, tako da mi nije žao. Između krune i ljubavi, izabrala sam ljubav. To je bila spontana odluka jer kad sam postala Kraljica Hrvatske, bila sam jako zaljubljena i ništa mi drugo nije bilo važno. Uživam u ljubavi, lijepo mi je – ispričala je lijepa Dalmatinka.

Pohvalila se kako je provela sedam romantičnih dana u Parizu sa svojim dragim gdje su proslavili Novu godinu, ali i da mu je počela kuhati.

– Imam jedno jelo koje kuham i već je Domagoj rekao da moram naučiti kuhati i neko drugo jelo – kaže Ivana.

Iako je kao mala maštala o velikom vjenčanju, sada bi ipak htjela intimnije u krugu obitelji i najdražih prijatelja.

Izvorni članak pročitajte ovdje

>> Dinamovac sljedeće godine ženi Dalmatinku, aktualnu Kraljicu Hrvatske

Komentara 30

Avatar damat
damat
17:43 27.01.2015.

Očito je da se zaljubila zbog Domagojove iznimne ljepote i prekrasnih uškica.

Avatar emilsalis
emilsalis
17:48 27.01.2015.

Ova ima vise plastike u sebi nego nego Yugo !!!

BL
Blender
18:39 27.01.2015.

Ivana se zbog ljubavi, kaže, odrekla karijere!!! A bas joj je neka karijera, da se nije upoznala sa Vidom, bila bi danas na nekoj od porno stranica!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije