Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoka moda

Kraljevski posjet Kanadi: O Kate i djeci brine se 12 pomagača

Vojvotkinja Kate Middleton i princ William s obitelji su u posjeti Kanadi
Foto: Reuters
1/13
27.09.2016.
u 10:15

Vojvotkinja je pametno odlučila da ne nosi previše nakita uz tako smjelu haljinu, ali ipak je napravila modni “faux pas”

Princ William i Kate Middleton započeli su kraljevski posjet Kanadi gdje će boraviti do 1. listopada. Poveli su i trogodišnjeg princa Georgea i 16-mjesečnu princezu Charlotte, ali i pratnju pomagača. S njima je doputovalo 12 ljudi.

U timu su dadilja Maria Borrallo te frizerka Amanda Cook Tucker, tri osobne asistentice, četiri predstavnika za odnose s javnošću, osoba zadužena za plan ture te specijalci iz Scotland Yarda.

Sve su oči uprte u Catherine koja je na kanadsko tlo zakoračila u plavoj haljini dizajnerice Jenny Packham.

No fotoaparati su zaškljocali kao ludi kad se pojavila u haljini Alexandera McQueena od 4600 funti. Haljina je iz najnovije kolekcije proljeće/ljeto 2017. i nema je još u prodaji.

Vojvotkinja je pametno odlučila da ne nosi previše nakita uz tako smjelu haljinu, ali ipak je napravila modni “faux pas” jer je sparila cipele i torbu u istoj boji – crvenoj, što ne ide uz kreaciju visoke mode.

Foto: REUTERS

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

>> Dizajnerica tuži modnu kuću Alexander McQueen zbog vjenčanice Kate Middleton

Komentara 3

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
17:12 27.09.2016.

Oooo kako odvratna faca na slici 4

DA
danebi
12:33 27.09.2016.

Uhh...interesantno. Stvarno.

JE
jelenarozga
12:44 27.09.2016.

Jedni od rijetkih ljudi o kojima mogu čitati u novinama bez da se iznerviram. Samo mi je malo bez veze kak svi moraju imati ista imena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije