Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U tuzi

Kraljevska obitelj u tuzi: Preminuo brat Camille Parker Bowles

'The Duchess of Cornwall (Camilla Parker Bowles) visits the West Wilts Show, Trowbridge Park, Trowbridge, Wiltshire. Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
23.04.2014.
u 21:33

Kraljevska obitelj je potresena. Naime, brat vojvotkinje Camille Parker Bowles umro je u njujorškoj bolnici nakon što je u jednom njujorškom klubu u New Yorku pao i udario glavom...

Kraljevska obitelj je potresena. Naime, brat vojvotkinje Camille Parker Bowles umro je u njujorškoj bolnici nakon što je u jednom njujorškom klubu pao i udario glavom. Mark Shand navodno se poskliznuo dok je pušio cigaretu ispred ulaza u klub u kojem se održavala dobrotvorna zabava. Dobio je ozbiljne ozljede glave te preminuo.

- U velikoj žalosti javljamo da je brat vojvotkinje od Cornwalla Mark Shand danas preminuo. Umro je u bolnici nakon fatalnog pada. Vojvotkinja, princ od Walesa i čitava obitelj su shrvani zbog iznenadnog gubitka voljene osobe, objavio je glasnogovornik kraljevske obitelji. Prije posjećivanja njujorškog kluba, putopisac Shand vodio je aukciju za svoju zakladu 'Elephant Family' koja brine da ugroženi azijski slon ne izumre, te zakladu 'Studio In A School', koja prikuplja novac za djecu New Yorka. Nakon aukcije, Mark je otišao u luksuzni noćni klub. Organizatori iz kluba tvrde da je napustio klub prije nego se poskliznuo te ne znaju gdje je pao.

>>Pijana Camilla Parker-Bowles zaprijetila Kate Middleton: Uništit ću te!

Komentara 2

Avatar R2D2
R2D2
22:11 23.04.2014.

Hvala večernjem što nam je prenio ovu prevažnu vijest o nekakvoj engleskoj obitelji i stavio istu na naslovnicu. Mislim da ipak zaslužuje i najistaknutije mjesto. Zaista je ključno da znamo detalje o tim likovima, pa u bi u tom smislu bilo dobro da nas informirate i o probavi članova te obitelji. Svakako završiti članak kako su ti likovi "ikone stila".

BB
branko.bizjak44
09:02 24.04.2014.

kaj misliš?koja je to tužana vijest. neznam kaj naša država nije proglasila dan žalosti i spustila barjake na pol koplja....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije