Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri tenora na Platou Gradec

Koncert za dušu pod zvijezdama na Platou Gradec

4 tenora
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/6
26.08.2016.
u 10:03

Svoj prvi nastup Četiri tenora su imala na koncertu Klapa u prepunoj dvorani Vatroslava Lisinskog u travnju ove godine.

Kvartet Četiri tenora čine velikani hrvatske glazbene scene Marko Škugor, Marko Pecotić, Đani Stipaničev i Vlado Garić.

Na koncertu u Lisinskom publika ih je momentalno zavoljela jer je na njihovu izvedbu pjesama Adio Splite, Bokeljska balada, Funiculi, Funicula, O sole mio i Mirno spavaj ružo moja bilo nemoguće sakriti oduševljenje. Cijela dvorana iskazala im je poštovanje ovacijama i gromoglasnim pljeskom kojim su ih ispratili s pozornice.

 

Zahvaljujući izvrsnoj premijeri u Lisinskom, odmah su počeli stizati upiti o nastupima Četiri tenora te smo u suradnji sa Scardonom organizirali njihov prvi samostalni koncert 13. srpnja koji je bio prekinut kišom i lošim vremenom.

Novi termin održavanja koncerta je 31. kolovoza na Platou Gradec u 19.30 sati. Svi koji su kupili ulaznicu ili dobili pozivnicu za koncert Četiri tenora koji je održan 13. srpnja, mogu te iste ulaznice iskoristiti i za novi koncert.

Pozivamo vas da svojim dolaskom uveličate ovu nezaboravnu večer. Ulaznice za ovaj spektakl potražite u sustavu Eventima.

Komentara 2

DU
Deleted user
22:25 28.08.2016.

Pravi i kvalitetni tenori, nikad u operskim kućama i dvoranama ne pjevaju sa mikrofonima i ozvučenjem.

JA
jamajka
11:31 28.08.2016.

U petak, na otvaranju Fešte vina u Jelsi, imali su maestralni nastup, doživjeli su ovacije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije