Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
voli modu

Kolinda Grabar Kitarović: Većinu toga što nosim naručujem preko interneta

perwoll fashion.hr
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/2
18.10.2014.
u 12:17

Na četvrtoj večeri Perwoll Fashion.hr-a pojavila se i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović u pratnji Ane Šarić, djevojke predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka...

Na četvrtoj večeri Perwoll Fashion.hr-a pojavila se i predsjednička kandidatkinja Kolinda Grabar Kitarović u pratnji Ane Šarić, djevojke predsjednika HDZ-a Tomislava Karamarka.

Kolinda koja se redovito ubraja u najbolje odjevene domaće političarke ovog je puta imala i jedan zanimljiv dodatak, longetu na desnoj podlaktici koju mora nositi zbog nedavnog operativnog zahvata uklanjanja cistične tvorevine koja joj je stvarala velike bolove.

Ruka je sada riješena, malo boli, ali sve je u najboljem redu i već radim. I kada sam ovu istu ruku slomila na posao sam se vratila dva i pol dana nakon operacije – kaže Grabar Kitarović.

Moda je, veli, zanima, ali je dosad nije stigla previše pratiti. - Djeca rastu i nastojim što više vremena iskoristiti s njima, ipak su oni ono najvažnije u životu. A onda je tu još i posao, pa mi zbilja nije ostajalo previše vremena za modu – kaže ponosna majka dvoje djece, Katarine i Luke.

A na pitanje laska li joj što je smatraju dobro odjevenom Hrvaticom, spremno odgovara: - Ne znači mi to baš previše jer mi je važniji sadržaj od forme. Većinu toga što nosim naručujem preko interneta jer mi je tako najjednostavnije, mada se, naravno, dogodi da ne pogodim uvijek s veličinama pa poklonim taj predmet nekom iz obitelji – kaže Grabar Kitarović.

Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images

>>Nives Celzijus uzalud namještala poze jer sve su oči bile uprte u Grabar Kitarović

>>Kolinda Grabar Kitarović imala operativni zahvat na desnoj ruci

Komentara 22

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
12:31 18.10.2014.

Ja nabavljam ak skupim 100 kuna robu na jakusevcu

AR
arjavas
13:03 18.10.2014.

Kaitarovička može bajke pričati svojoj djeci prije spavanja. Kaj stvarno misli da su ljudi povjerovali da kupuje robu preko inetrneta ?

CI
cinbenik
13:04 18.10.2014.

Od kada to crkva podrzava djdove da imju djecu i djevojku,valda je normalno zenu i od kada to crkva podrzava masonke pa zar to nije isto kao omrazeni masoni,sila koj prijeti crkvi,kako kazu nasi svegi oci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije