Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najslavnije svjetske guze

Koja je vaš favorit? Provjerite tko ima veću - Kim, Beyonce, Kelly ili Rihanna?

guze
Foto: Instagram
1/11
23.04.2014.
u 17:42

Nekad je velika guza izazivala nervozu kod žena, a sada je ona predmet čežnje brojnih dama. Kim Kardashian, Beyonce, Amber Rose - sve one žene su koje imaju guze iz snova, a u čemu je tajna?

Nekad je velika guza izazivala nervozu kod žena, a sada je ona predmet čežnje brojnih dama. Kim Kardashian, Beyonce, Amber Rose - sve one žene su koje imaju guze iz snova, a u čemu je tajna? Djelomično i u uskim strukićima, koji izazivaju dojam da je guza ovih dama veća nego što zapravo je. Prema razlici između struka i bokova, donosimo vam 10 najimpresivnijih guza Hollywooda.

1. Coco Austin

Žena repera Ice T-ja, Coco Austin, poznatija kao Coco T, ima najveću stražnjicu u Hollywoodu. Stalno je u teretani, a razlika između struka i bokova iznosi 43 centimetra. Iako su je optuživali da je u guzu ubacila implantante, Coco se više puta obranila od zlobnika, govoreći kako je njena guza - sto posto prirodna.

2. Nicki Minaj

Reperica ima razliku od 48 centimetara u odnosu struk - guza. Jednom prilikom izjavila je kako je njezina stražnjica predmet fascinacije i brojnih upita, te kako joj sve to - nimalo ne smeta.

3. Iggy Azalea

23-godišnja Australka može se pohvaliti razlikom od čak 35 centimetara između struka i guze. Njenim ponosom hvali se i njezin dečko Nick Young. Sportaš je izjavio kako bi guza njegove djevojke trebala biti ilegalna.

4. Kim Kardashian

I Kim Kardashian dijeli broj 35 sa glazbenicom Iggy. Ova starleta toliko je žustro morala braniti svoju pozadinu da je svojedobno otišla i na rengen kako bi dokazala da nema implantante u stražnjici. I dokazala je, njena guza potpuno je prirodna.

5. Beyonce

I ova pjevačica dijeli mjere sa Kim Kardashian. Možda djevojke i nisu najbolje prijateljice, no njihove mjere su identične. I Beyonce je ponosna na svoju guzu, toliko da je spominje u hitu 'Drunk In Love'.

6. Jennifer Lopez

Iako ju je guza praktički proslavila, Jennifer ima razliku od 33 centimetra između struka i guze. Ipak, od slavne guze napravila je Jennifer pravi brand.

7. Amber Rose

Bivša djevojka Kanyea Westa dijeli broj 33 sa Jennifer Lopez.

8. Rihanna

Rihanna nosi ideal, razlika između struka i bokova iznosi joj idealnih 30 centimetara. Oduvijek obožava svoju bujnu guzu, stoga mrzi kada vježbom i strogim režimima izgubi na oblinama. Obožava pokazivati svoju guzu na Twitteru te u svojim spotovima.

9. Pippa Middleton

Mlađa sestra Kate Middleton proslavila se svojom stražnjicom još na sestrinoj svadbi. Seksi guzu istaknula je u bijeloj haljini. Razlika između struka i guze iznosi joj normalnih 27 centimetara.

Foto: Boris Roessler/DPA/Pixsell

10. Kelly Brook

Bujna Kelly prava je ambasadorica seksi oblina. Razlika između njezinih bokova i struka iznosi 27 centimetara. Pomalo nas je i iznenadila, budući da na golišavim fotografijama guza slavne Kelly izgleda bitno šire.

Komentara 1

BE
belimo
20:21 23.04.2014.

Pitali Muju kako je Fata a on reče kao sjekira. Kako to?...Na to Mujo; u glavi sve tuplja a u guzici sve šira...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije