Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
“Djeveruše pod gasom

Kirsten Dunst: Poljubac s Bradom Pittom bio je fuj

kirsten dunst
reuters
19.05.2013.
u 17:00

– Moj tata je nekada konzervativan, pogotovo kad sam ja u pitanju, i znam da bi mu bilo teško gledati moje seksi scene pa sam mu zabranila dolazak – kaže Kirsten.

Već kao trogodišnjakinja Kirsten Dunst šarmirala je publiku u dječjim reklamama. Njezin talent primijetio je i redatelj Woody Allen i šestogodišnjoj Kirsten dodijelio ulogu u svom filmu “Njujorške priče”. Sa samo 12 godina ljubila se s Bradom Pitom u “Intervjuu s vampirom”, ali tog iskustva se nerado sjeća.

– Sve cure su mi bile zavidne jer sam se ljubila s Bradom, ali meni se to nije svidjelo i bilo mi je baš fuj – ispričala je nedavno 31-godišnja glumica. Njezin novi film, komedija “Djeveruše pod gasom” u četvrtak stiže u naša kina. U ovoj komediji tri cure organiziraju djevojačku večer svojoj prijateljici iz srednje škole, a Dunst glumi djeverušu Regan koja se želi živa pojesti jer se još nije udala. Kako i priliči djevojačkim zabavama, i ova je bila začinjena alkoholom, ali i seksom. Upravo zbog nekih škakljivih scena glumica je zabranila tati da dođe na premijeru filma.

– Moj tata je nekada konzervativan, pogotovo kad sam ja u pitanju, i znam da bi mu bilo teško gledati moje seksi scene pa sam mu zabranila dolazak – kaže Kirsten.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije