Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala u crvenom

Kim Kardashian stavila grudi u prvi plan slaveći Oscare

kim kardashian
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/5
03.03.2014.
u 15:50

Sve tri sestre Kardashian posebno su se dotjerale kako bi nazočile zabavi u organizaciji Zaklade za borbu protiv AIDS-a Eltona Johna

Sve tri sestre Kardashian posebno su se dotjerale kako bi nazočile zabavi u organizaciji Zaklade za borbu protiv AIDS-a Eltona Johna, gdje je sinoć organizirano gledanje dodjele Oscara.

Kim Kardashian odabrala je raskošnu crvenu haljinu koja je u prvi plan stavila njezino bujno poprsje, no ovaj put Kim ipak nije previše pokazala, kao što smo navikli.

Njezine dvije sestre odabrale su nešto manje dramatične modne kombinacije. Dok se Khloe odlučila za dugu bordo haljinu, najstarija Kourtney odjenula je crno odijelo.

>>Milijarder platio pola milijuna dolara da je povede na bal: Užasno je dosadna

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 1

LI
liliZG
11:32 04.03.2014.

Kaj, je , je, cure dobro izgledaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije