Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stroga mama

Kim Kardashian šokirala prijatelje izjavom o maloj North!

kim kardashian
Foto: Instagram
1/5
23.10.2014.
u 14:12

Iako je malena okružena novcem i luksuzom, starleta je odlučila ne razmaziti svoju kćerkicu...

Kim Kardashian iznenadila je sve svojom zadnjom izjavom o maloj North West.

Iako je malena okružena novcem i luksuzom, starleta je odlučila ne razmaziti svoju kćerkicu. – Ja sam u srednjoj školi morala štedjeti za Dolce & Gabbana haljinu ili Pradine cipele koje mi roditelji nisu htjeli kupiti. Sjećam se da su stajale 400 dolara i da sam morala skupljati novac čitavu godinu. Nismo ništa dobivali od svojih roditelja, sve smo morali sami zaraditi.

Tako sam ja radila u dućanu s odjećom, rekla je Kim. Poučena time, želi i svoju kćer odgojiti na taj način. – Baš sam neki dan rekla svojim prijateljima da me jako zanima što će biti prvi posao moje North, a oni su me u čudu pitali zar će ona morati raditi. Rekla sam im, naravno, da hoće, morat će raditi za ono što želi – rekla je Kim.

>>'Nekad osjećam da volim te nije dovoljno da opiše koliko te volim'

>>Stilski CV - Kim Kardashian uz Kanyea postaje kraljica stila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije