Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odustaje

Kim Kardashian je slomljena, od liječnika je dobila loše vijesti

Kim Kardashian
Foto: PA/Pixsell
1/5
04.04.2017.
u 10:18

Starleta želi još jedno dijete, a zbog komplikacija koje je imala tijekom prve dvije trudnoće morala je ići na operaciju maternice koja nije uspjela i liječnici su joj rekli da ne može imati više djece

Cijeli život Kim Kardashian odvija se pred kamerama. I u reality showu starleta priča o svojim zdravstvenim i bračnim problemima, a u novim nastavcima realityja "Keeping up with the Kardashians" otkrila je kako želi treće dijete.

Kako je i tijekom trudnoće s kćeri North i sinom Saintom imala određenih poteškoća, Kim je morala na operaciju maternice, a o ishodu te operacije ovisilo je hoće li opet moći zatrudnjeti. 

Liječnici su je upozorili da bi treća trudnoća mogla biti jako komplicirana i savjetovali su joj da dobro razmisli o tome. 

– Imala sam dva teška porođaja i liječnici misle da nije mudro da opet prolazim kroz to – ispričala je u realityju članovima svoje obitelji. Kim je otišla na operaciju maternice koja, nažalost, nije uspjela i kada su joj liječnici priopćili loše vijesti, Kim se slomila.

– Nemam sreće. Ne mogu imati više djece. Odustajem, imala sam živčani slom i ne mogu više prolaziti kroz ovo – s tugom je govorila Kim sestrama u realityju. Dodala je kako će ona i suprug Kanye West razmisliti o mogućnosti da im surogat majka rodi treće dijete. 

>>Crnogorska Kim Kardashian: Škola me nikad nije zanimala, a katkada nisam imala novca ni za hranu

>>Nova provokacija Lidije Bačić: 'Spavaš li mirno Kim Kardashian'?​

Komentara 3

DA
Dada24
11:53 04.04.2017.

Starleta ?

CE
centirion
02:44 05.04.2017.

Jaka vijest!

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
04:07 06.04.2017.

Kim Kardashian je slomljena, dobila je veliki racun za struju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije