Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dala mu je ultimatum

Kim Kardashian je odlučila - želi se rastati od repera Kanyea Westa

kim k i kanye
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
03.12.2016.
u 12:03

Reality zvijezda i reper dulje vrijeme imaju problema, a njegov psihički slom i ovisnost o kokainu i alkoholu pridonijeli su bračnoj nevolji

Živčani slom popularnog repera Kanyea Westa naveo je njegovu suprugu Kim Kardashian na drastične korake te je odlučila da je vrijeme da zatraži razvod. 

Reality zvijezda Kim suprugu je uvjetovala da potraži pomoć psihijatra ili psihologa jer, ako to ne učini, ona će se s njihovom djecom West i Saintom odseliti i tražiti razvod. Radar Online piše kako nije samo psihički slom krivac trzavicama u njihovu braku jer, tvrde, problem je i u Westovoj ovisnosti o tabletama za smirenje i kokainu.

– Kanye ima halucinacije i pati od nesanice i zbog nedostatka sna i kombiniranja tableta za smirenje s alkoholom zna biti nepodnošljiv za okolinu. Kim je uspješno skrivala njegove probleme, ali nakon što je opljačkana u Parizu i nakon što je i sama doživjela šok, više nije mogla podnositi njegove ispade – kaže izvor blizak paru.

Kim ne želi biti s osobom koja joj stvara stres i želi djecu odgajati u normalnom okruženju i zbog toga djecu nije ni vodila Kanyeu u posjet u bolnicu u kojoj je završio prije nekoliko dana kada je doživio slom.

Njihovim bračnim problemima pridonijela je i loša financijska situacija. Naime, par je potrošio puno novca na obnavljanje vile na Beverly Hillsu, a nakon pljačke u Parizu Kim je prestala snimati i svoj reality i tu je izgubila novac sponzora, trošili na skupe automobile, nakit i projekte koji su propali što ih je bacilo u debeli minus.

Ključne riječi

Komentara 1

U1
ursus_1212
16:27 03.12.2016.

U konzuma traže blagajnike stalno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije