Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
otkrila bivša kućna pomoćnica

'Kim Kardashian je jako neuredna i stalno spava sa šminkom'

Kim Kardashian
Foto: Instagram
1/7
03.03.2015.
u 16:48

Nekadašnja zaposlenica slavne Kim otkrila je da su joj kupaonica i spavaća soba više prljavi nego čisti, bez obzira na to koliko ona čistila

Kim Kardashian je, prema riječima njezine bivše kućne pomoćnice, jako neuredna. Nekadašnja zaposlenica slavne Kim otkrila je da su joj kupaonica i spavaća soba više prljavi nego čisti, bez obzira na to koliko ona čistila.

– Njezina spavaća soba i kupaonica su stalno bili više nego prljavi, bez obzira na to što sam čistila. Čim Kim uđe u prostoriju, potpuni je kaos, kao da je tornado prošao – rekla je sobarica. Nadodala je da starleta zahtijeva da joj se svake večeri mijenja čista svilena, bijela posteljina.

– Koristi samo svilenu, bijelu posteljinu i po tome je pitanju jako zahtjevna. Morali smo je mijenjati svaki dan. Svako jutro jastučnice su bile uprljane šminkom, a maskara i puder su uvijek bili po cijelom krevetu – dodala je kućna pomoćnica slavne Kim. Čudno joj je kako Kim nema prištiće po licu, budući da svake večeri odlazi u krevet sa šminkom.

>>Kim Kardashian časti bujnom guzom zbog impresivnih 27 milijuna obožavatelja

>>Kraljica selfija napravila grešku zbog koje su joj se svi smijali

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije