Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljica selfieja i reality formata

Kim Kardashian časti bujnom guzom zbog impresivnih 27 milijuna obožavatelja

kim kardashian
Foto: Instagram
1/7
27.02.2015.
u 12:55

Ovaj tjedan broj njezinih obožavatelja na Instagramu popeo se na 27 milijuna, a zahvalila im je kako najbolje zna, fotografijom svoje stražnjice, u donjem rublju

Što god mislili o njoj, Kim Kardashian je nezaustavljiva. Novac zarađuje na sve strane, a i obožavatelja je sve više.

Ovaj tjedan njihov broj na Instagramu popeo se na 27 milijuna, a zahvalila im je kako najbolje zna, fotografijom svoje stražnjice, u donjem rublju. – 27 milijuna! Hvala vam svima!! Sve vas volim – poručila je Kim obožavateljima uz fotografiju na kojoj ističe svoju stražnjicu.

Osim toga, Kim ima još jedan veliki razlog za slavlje. Njezina obitelj produžila je ugovor s televizijskom kućom E!, na još četiri godine. Obitelj Kardashian za to je dobila 100 milijuna dolara. Ovo je najveći ugovor u povijesti reality projekata, a osigurava još četiri sezone showa "Keeping Up With The Kardashians". Ugovor nisu potpisali Bruce Jenner i Kanye West, no nije isključeno da će se ponekad i pojaviti u epizodama reality showa.

>>Kraljica selfija napravila grešku zbog koje su joj se svi smijali

>>Kanye opleo po bivšoj: Morao sam se 30 puta tuširati da isperem njen smrad sa sebe

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:11 27.02.2015.

di je ta fotografija?

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
18:44 28.02.2015.

Časti guzom ? Zemljo otvori se.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije