Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u punijem izdanju

Kevin Bacon šokirao svojim novim izgledom!

kevin bacon
Foto: Instagram
1/2
06.05.2015.
u 11:58

Glumac je objavio fotografiju na Instagramu na kojoj izgleda puno deblje nego inače. Šokirao je i zabavio u isto vrijeme

Kevin Bacon šokirao je svojim novim izgledom na svom Instagram profilu.

Glumac je objavio fotografiju na kojoj izgleda puno deblje nego inače. Šokirao je i zabavio u isto vrijeme.

Mnogi su se zapitali je li moguće da je dobio tako puno kilograma ili se samo preobrazio pomoću šminke. Jasno je, ipak, da se Kevin preobrazio šminkom, no nije htio otkriti kako je i zašto nastao njegov novi look.

>>Kevin Bacon u emisiji saznao da mu je supruga ujedno i rođakinja

>>Kevin Bacon djecu odgovara od nauma da postanu glumci

Komentara 2

Avatar dosadni
dosadni
12:55 06.05.2015.

a fino se oprasil

FA
Fake
12:44 06.05.2015.

Al' je zato iza njega ostao nezaboravni;(Footloose) footloose Kick off your Sunday shoes Please, Louise, pull me off of my knees Jack, get back, come on before we crack Lose your blues, everybody cut, everybody cut Everybody cut, everybody cutody cut Everybody cut, everybody cut (Everybody) everybody cut footloose

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije