Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odlazak pjevača

Kemal Monteno bit će sahranjen u Sarajevu, u Zagrebu u ponedjeljak posljednji ispraćaj

Kemal Monteno
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
22.01.2015.
u 11:43

Kemal Monteno bit će sahranjen u svom rodnom gradu Sarajevu, potvrdila je njegova kći Adriana

Kemal Monteno bit će sahranjen u svom rodnom gradu Sarajevu. Potvrdila je to za Klix.ba njegova kći Adriana. Prije sahrane, u ponedjeljak će na zagrebačkom krematoriju bit posljednji ispraćaj legendarnog pjevača. Posljednji ispraćaj održat će se u ponedjeljak u 15 sati na zagrebačkom Mirogoju, poručili su iz Croatia Recordsa.

- Posljednji ispraćaj Kemala Montena, jednog od najomiljenijih i najpoznatijih pjevača naših prostora, održat će se u ponedjeljak, 26. siječnja u 15 sati na zagrebačkom groblju Mirogoj, poručili su iz Croatia Recordsa. Komemoracija će se održati u srijedu, 28. siječnja u 12 sati u sarajevskom Narodnom pozorištu, a pogreb istoga dana u 14:30 sati na sarajevskom groblju Bare - poručuju iz Kemalove izdavačke kuće.

Kemal Monteno preminuo je jučer u 11 sati u 67. godini života u Zagrebu. Dobio je infekciju, bakterija mu je ušla u krv te je preminuo od sepse. Glazbenici iz regije, kao i cijela javnost, ostala je šokirana njegovom smrću.

>> Prisjetite se najvećih hitova Kemala Montena

>> Rade Šerbedžija od suza nije mogao izreći ni riječi o Kemalovoj smrti

Komentara 2

ZA
zahira45
14:31 22.01.2015.

Dragi Kemo vjerujem da ideš na neko bolje mjesto. Nedostajat ćeš nam zauvijek. Sućut obitelji i svima koji vole ovog predivnog čovjeka.

PE
peugeot
15:46 22.01.2015.

Monteno je obiljezio moju sarajevsku mladost. Hvala ti care za tvoj topli, barsunasti, italijanski "belcanto" !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije