Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radi na liniji

Hollywood je okrutan! Kelly Brook otišla u kliniku za smrzavanje sala!

kelly brook
Foto: EAB/WENN/PIXSELL
1/7
27.03.2015.
u 12:46

Stoga je Kelly odlučila utjehu potražiti u klinici za smrzavanje sala. Počastila se tretmanom, pokušavajući bar malo ukloniti naslage sala sa svog ženstvenog tijela

Britanska seks-bomba, Kelly Brook, otišla je nedavno u Los Angeles kako bi okušala sreću u glumačkim vodama.

Nakon što je prikazana epizoda serije "One Big Happy", u kojoj glumi, kritičari su potpuno "popljuvali" seriju. Stoga je Kelly odlučila utjehu potražiti u klinici za smrzavanje sala. Počastila se tretmanom, pokušavajući bar malo ukloniti naslage sala sa svog ženstvenog tijela.

Hollywood je neumoljiv, a za njihove standarde, Kelly bi trebala izgubiti podosta kilograma. U posljednje vrijeme na svom Instagramu Kelly stalno objavljuje nove dijete i treninge kojima pokušava dovesti tijelo u formu. Ovo je još jedan od načina.

>>Seksi manekenka objavila vruće fotografije!

>Nives: Kelly Brook mi je totalni fetiš, ali moram se udebljati još malo da izgledam kao ona

Komentara 4

BO
boxerzg
18:23 27.03.2015.

Kelly smršaviti?! Bemti, osnovat ću Stožer za obranu Kellynih oblina.

PU
pulizg
18:37 27.03.2015.

Ja cu dignut sator!!!

Avatar crusado
crusado
16:02 28.03.2015.

Sve je to Babilon.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije