Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi se nastavljaju

Kći Rosie O'Donnell nakon nestanka odlazi živjeti kod svoje biološke majke

chelsea o'donnell
Foto: Twitter
1/3
28.08.2015.
u 11:21

U dom komičarke Chelsea je stigla prije 18 godina nedugo nakon rođenja, kada ju je Rosie 0'Donnell usvojila

Obiteljski problemi komičarke Rosie O'Donnell se nastavljaju. Nešto više od dva tjedna prošlo je od nestanka njezine usvojene kćeri Chelsea, a slavna voditeljica i glumica ponovno je na mukama.

Iako je Chelsea nakon tjedan dana izbivanja pronađena i vraćena kući, djevojka navodno već priprema novi bijeg i to kod svoje biološke majke.

– Chelsea je donijela odluku da sr, kada napuni 18 godina, želi odseliti kod biološke majke. To je bio njezin izbor oduvijek – potvrdio je neimenovani izvor za People.

Svoju punoljetnost Chelsea je proslavila u ponedjeljak, a glumičin glasnogovornik potvrdio je da se djevojka seli u Wisconsin gdje će živjeti sa svojom biološkom majkom Deannom Micoley. U dom komičarke Chelsea je stigla prije 18 godina, nedugo nakon rođenja, kada ju je Rosie usvojila. 

Razlog zbog kojeg se djevojka odlučila na odlazak od 53-godišnje komičarke nije poznat, no da se nešto događa između Rosie i njezine usvojene kćeri moglo se naslutiti još prije dva tjedna kada je djevojka otišla s terapijskim psom u šetnju i nestala bez traga.

Rosie se tada ozbiljno zabrinula za kćer, a vijest o nestanku objavila je na svom Twitteru moleći svoje pratitelje da joj pomognu potrazi za nestalom kćeri. Tada je otkriveno i da Chelsea godinama živi s mentalnom bolesti koja se u posljednje vrijeme pogoršala zbog toga što je počela odbijati lijekove. 

Policija ju je tada pronašla u New Jerseyju, u domu 25-godišnjeg ovisnika Stevena Sheerera koji je nakon toga optužen za ugrožavanje dobrobiti maloljetnice. Zbog toga mu prijeti kazna zatvora u trajanju od deset godina.

>>Rosie O'Donnell odahnula: Njezina nestala kći je pronađena!

>>Rosie O'Donnell i njena partnerica Michelle dobile kćer Dakotu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije