Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manekenka voli provocirati

Kći Ornelle Muti ovom golišavom fotkom izazvala zgražanje obožavatelja

Naike Rivelli
Foto: Instagram
1/4
09.12.2016.
u 09:17

Naike Rivelli objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj je gola te je objavila da su je u takvom izdanju snimili mama i očuh

Talijanski model Naike Rivelli poznata je po tome što na društvenim mrežama tijekom dana objavi i po nekoliko svojih golišavih izdanja, ali fotografija koju je objavila jučer izazvala je veliko zanimanje, ali i osudu

Kći poznate talijanske glumice Ornelle Muti na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj stoji na jednoj nozi pred zrcalom sasvim gola, a strateška mjesta prekrila je rukama i uz fotografiju je stavila potpis u kojem obožavateljima postavlja pitanja: Tko me je fotografirao? Muškarac kojeg nemam? Žena koju također nemam? Prijatelji koji sada nisu sa mnom?

Odgovor na ovo pitanje dala je kada je objavila novu fotografiju na kojoj se vidi da su je zapravo snimili mama Ornella i njezin suprug.

– Na kraju, stvari su zapravo mnogo jednostavnije nego što se čine. Ovo je samo jedno ludo jutro s mamom Ornellom Muti i očuhom Fabriceom Kerherveom, obiteljski trenuci! – napisala je ispod te fotografije Naike. 

Njezino priznanje kako je fotografija nastala nije izazvalo pretjerano oduševljenje pratitelja na Instagramu koji su se uglavnom čudili tome što je Naike normalno da je očuh i mama snime golu. Mnogi su je osudili zbog ovoga, a Naike se nije uzrujala i nastavila je objavljivati golišave fotografije iz Moskve, gdje se trenutačno nalazi s mamom i očuhom.

 

Oh My God 😱😱😱😱 a topless!! What a scandal!! What perversion! What horrors!! Monster me.. First thing in the morning!! 😜😂 provoking all those haters that don't have a life!! 👍🏻🔝 ps) uncensored photo and VIDEO on twitter 😍😘 Oh Mio Dio!!😱😱😱😱 un topless ragazzi!! Che orrore che scandalo che volgarità!! Che assoluta perversione 🤔😂😜😂 una piccola provicazione a tutti gli haters che non hanno delle vite da vivere ma vivono osservando e criticando le vite altrui 😂😜😂 ps) foto senza censura e video topless, x coloro che non si fanno problemi, si trova sul mio twitter! 😂😜👍🏻 #buongiorno #nuda #semplice #topless #adoro #libera #di #vivere #come #voglio #sorridi #che #la #vita #ti #sorride #divertiti #amore #famiglia #russia #selfie @ornellamuti @albertodandolo @gossipit @cosmopolitan_it @m2oradio

A photo posted by Naike Rivelli💙 (@naikerivelli) on

 

Ključne riječi

Komentara 2

SE
sestrićna
10:29 09.12.2016.

ponekad se žene iz porno industrije čine sveticama ..

Avatar Pravednik80
Pravednik80
09:57 09.12.2016.

To je normalno u današnjem svijetu. Očuh u gaćama slika golu kćer od ljubavnice-žene(?) koja ima 30+ godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije