Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nezgodna situacija

Kći slavne glumice priznala: Bila sam zaljubljena u partnera svoje majke!

demi moore
Foto: pixsell
1/7
23.04.2015.
u 16:46

Rumer Willis oduvijek je gajila simpatije prema Ashtonu Kutcheru koji je naposljetku postao suprug njene slavne majke Demi Moore.

Kći Demi Moore i Brucea Willisa, Rumer Willis, nedavno je otkrila kako se osjećala jako čudno nakon što je njena majka prohodala sa šarmantnim Ashtonom Kutcherom.

Lijepa 26-godišnjakinja otkrila je kako je oduvijek gajila simpatije prema Ashtonu, a još kao tinejdžerica lijepila je njegove postere po sobi.

– Kad su mama i Ashton počeli hodati, definitivno mi je bilo čudno, ali samo u početku. Moram ga pohvaliti, bio je divan poočim – ispričala je Rummer.

– Perspektiva se jako brzo promjeni kad je potrebno – zaključila je najstarija kći Demi Moore i dodala kako je Ashtona odmah prihvatila kao maminog dečka, a poslije i supruga.

Podsjetimo, slavna glumica Demi Moore u braku sa 16 godina mlađim kolegom bila je šest godina, a 2011. godine par je zbog nepomirljivih razlika u godinama odlučio krenuti odvojenim putevima.

Nakon razvoda od Demi, mlađahni Ashton sreću je pronašao u zagrljaju Mile Kunis s kojom ima šestomjesečnu kćerkicu Wyatt.

>>Demi Moore i Orlando Bloom novi par?!

>>Demi Moore ima novog, puno mlađeg dečka

Komentara 1

LI
liliZG
10:59 24.04.2015.

taj članak ste već imali prije par dana, kaj ste zaboravili?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije