navigacija Zvijezde 3
Teška životna situacija

Kćeri Elvisa Presleyja socijalna služba oduzela djecu

Socijalna služba oduzela je Lisi Presley njezine osmogodišnje blizanke Finley i Harper nakon što su na računalu njezina supruga pronašli fotografije i dokumente uznemirujućeg sadržaja

Foto: DPA/PIXSELL, Pixsell

Kći Elvisa Presleyja, 49-godišnja Lisa Marie Presley prolazi kroz teško životno razdoblje. Socijalna služba oduzela joj je osmogodišnje blizanke Finley i Harper i djevojčice će do ožujka biti pod skrbi socijalne službe Kalifornije i tada će sud odlučiti o sudbini djevojčica.

Naime, Lisa je među dokumentima pohranjenim na računalu svog četvrtog supruga Michaela Lockwooda pronašla fotografije i dokumente uznemirujućeg sadržaja i zato je zatražila razvod. 

– Bila sam šokirana i ne mogu ni opisati koliko mi je mučno bilo kad sam to pronašla – jedan je od razloga koje je Lisa Maria navela  u papirima koje je predala sa zahtjevom za razvod. Nakon što je papire predala sudu, policija je sa sudskim nalogom pretresla njezin obiteljski dom u Beverly Hillsu i zaplijenila je 80 uređaja koje je posjedovao Michael.

– Ne znam što se sve nalazi na uređajima i kompjuterima koje je policija zaplijenila, ali bojim se da će pronaći još gore sadržaje i slike – rekla je Lisa Maria.

S glazbenikom Lockwoodom u braku je 11 godina, a glazbenik je sada zatražio i da se poništi predbračni ugovor koji su potpisali i zahtjeva od Lise da mu plaća alimentaciju.

Tvrdi da Lisa laže da je potrošila 300 milijuna dolara koje je naslijedila od tate i da mu može plaćati alimentaciju. 

>>David Bowie dostigao Elvisa Presleya

>>Milijardu dolara za Michaela Jacksona, našim glazbenicima 50.000 kuna godišnje

Ocijeni:

1 2 3 4 5

1 (1 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

1
Registracija