Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
gledalo je 100 milijuna ljudi

Pogledajte kakav je spektakl napravila Katy Perry na Super Bowlu

Katy Perry
Foto: Reuters/PIXSELL
1/12
02.02.2015.
u 08:31

Pjevačica se na pozornici pojavila u nekoliko kostima, a glavni joj je bio kratka šarena haljinica kojom je naglasila svoj najvažniji adut – bujne grudi

Pravi spektakl napravila je pjevačica Katy Perry koja je nastupila u poluvremenu finala američkog Super Bowla, sinoć održanog u Phoenixu. U finalu su snage odmjerili Seattle Seahawks i New England Patriots, a pobjedu su odnijeli New England Patriotsi.

Pjevačica se na pozornici pojavila u nekoliko kostima, a glavni joj je bio kratka šarena haljinica kojom je naglasila svoj najvažniji adut – bujne grudi. Super Bowl je na stadionu pratilo 72 tisuće ljudi, a pred malim ekranima njih 100 milijuna. Najvažniji je to sportski događaj u Americi.

– Mjesecima sam radila na ovom nastupu. U sve sam bila uključena. Svaki dijamant na mojoj cipeli morao je dobiti moje odobrenje. Što se tiče boja kostima, sve je prošlo kroz moje ruke, a isto je i za frizurama i make-upom – rekla je pjevačica prije nastupa.

Osim nje, nastupili su i Lenny Kravitz te Missy Elliot.

>> Dečko Katy Perry skuplja novac za stražnjicu Taylor Swift

Ključne riječi

Komentara 7

AN
anonimac1986
10:21 02.02.2015.

uh slozio bi ju ko metar drva

AN
Andacon
10:59 02.02.2015.

video prepun dokaza o masonskom i iluminatskom obredu na jednom od najgledanijih događaja na svijetu. Gigantski zlatni lav crvenih očiju, roboti, morski psi, vatromet, kostimi pjevačice... crno-bijeli ( masonski ) pod napravljen u obliku oka... U svemu je, tvrde "analitičari",, dublje značenje. Osim okultnih simbola, pjevačica je na pozornici pokazala i promiskuitetno ponašanje, koje se već toliko ustalilo na svjetskim pozornicama da ih masa kritički više ni ne doživljava - postalo je "normalno".

QA
qaqsaqer
09:26 02.02.2015.

odvratno, ti amerikanci , koji nacionalisti prije utrakmice se pjeva himna sa zastavama svih rodova vojske potom prelijecu ti mlazni zrakoplovi igraci i gledatelji s rukom na srcu i kad zrakoplovi prodju govore america f..k yeahhhh. Kakav li je toto samo spektakl patriotrizma , nazionalizma!!! fujjj fujjjj ! Nadam se da imaju i oni svoje terselicke , Pusice, Puhovske i Strbce da ih malo prizemlje! sarc

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije