Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podržava Hillary Clinton

Katy Perry glasat će gola: Želi da birači izađu na izbore

Katy Perry i Hillary Clinton
Foto: Instagram/Katy Perry
1/13
27.09.2016.
u 11:45

Tijekom Nacionalne konvencije Demokratske stranke u Philadelphiji 16. srpnja, Katy je održala govor i ponovno podržala Hillary Clinton

Pjevačica Katy Perry (31) objavila je video u kojem, kako bi pomogla promijeniti svijet, glasa potpuno gola.

U komičnom skeču poručuje da je nevažno što će američki birači obući za izbore, ali da je njihov glas od velike važnosti. Popularna glazbenica time želi potaknuti građane da izađu na povijesno glasanje. 

 

Najavu na Twitteru u ponedjeljak je popratila riječima: "Svoje tijelo koristim kao click bait kako bih pomogla promijeniti svijet". Katy proteklih mjeseci javno podržava kandidatkinju demokrata Hillary Clinton.

Na Nacionalnoj konvenciji Demokratske stranke 16. srpnja u Philadelphiji, Katy je održala govor te izvela hitove "Roar" i "Rise". - Budite otvorena uma i koristite svoj glas jer 8. studenog bit će važan - poručila je tada, nadodavši da će glasovi građana imati jednaku vrijednost kao i glasovi milijardera.

- Nebitno je odakle dolazite već tko ćete postati - zaključila je 31-godišnjakinja. 

Uloga Katy Perry na nadolazećim predsjedničkim izborima nije zanemariva. Pjevačica je prva stekla 90 milijuna sljedbenika na Twitteru, a njezina baza obožavatelja izuzetno je široka. Pa tako planira kroz svoju glazbu i govore potaknuti birače da odaberu Hillary Clinton za novog vođu Sjedinjenih Američkih Država.

 

Nuff said.

Fotografiju objavljuje KATY PERRY (@katyperry)

 

👆 #ImWithHer -Katy

Fotografiju objavljuje Hillary Clinton (@hillaryclinton)

 

>> Katy Perry porodila sestru pa se vratila na snimanje

Komentara 1

HH
helgin@hogar
14:41 27.09.2016.

ova klintonica nema normalan pogled...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije