Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVOLJE POSVUDUŠE

Katie Price poljubila sina u usta i izazvala lavinu optužbi

Katie Price
Foto: Instagram
1/2
31.07.2016.
u 09:51

Katie je smatra kako su djeca divna dok rastu, ali da nisu nimalo lijepa kad se rode

Britanska prsata posvuduša Katie Price krenula je stopama Victorije Beckham. Nakon što je bivša spajsica svojoj kćeri Harper uvalila vruć rođendanski poljubac, sad je javnost uzbudila i Katie poljubivši svog najstarijeg sina Harveyja u usta.

Majka petero djece objavila je u subotu fotografiju obiteljskog izmjenjivanja nježnosti na svojoj Instagram stranici, a na ljute komentare nije trebalo dugo čekati. Ženu sad optužuju da je "željna pažnje".

Victoria je objavila nevinu sliku pa su je razapeli, a ovo je učinjeno samo zbog privlačenja pažnje, grmi jedan od komentatora. I mnogi se slažu da pritom iskorištava svog sina, inače autističnog i slijepog od rođenja.

U klipu, objavljenom na internetu prsata zvijezda pita svog sina: “Što želiš reći ljudima kad ti mama daje pusu?", a njen Harvey odgovara: “Ostavite moju mamicu na miru. Želim poljubiti mamicu."

Ranije prošlog tjedna, Katie je objašnjavala kako su djeca divna dok rastu, ali da nisu nimalo lijepa kad se rode. 

- Volim svoju djecu, ali ona su tako ružna kad se rode. Volim svoju djecu. Naravno da ih volim. Ali kad se rode... - pojadala se i objasnila mladim majkama:

- Imate li bebu i mislite da je ružna, ne brinite, proljepšat će se s vremenom.

>> Katie Price udala se treći put jer je slušala savjete vidovnjaka

Ključne riječi

Komentara 6

DA
Darko22
10:32 31.07.2016.

Nadam se da joj je to posvojen sin.

OP
opančar
10:55 31.07.2016.

to nam opet ispiru mozgove oni koji pokušavaju stvorit novi svjetski poredak, bravo putin, jedini si koji držiš tradicionalnih obiteljskih vrijednosti, zato te političari s zapada koji služe luciferu i napadaju jer im ne odgovaraju ljudske i moralne vrijednosti koje ti zastupaš.

GR
grodar
15:24 31.07.2016.

Koja faca hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije