Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kate Moss

Poznata manekenka pronašla utjehu u bivšoj ljubavi

Kate Moss
Foto: Instagram
1/3
03.08.2015.
u 09:10

Na romantične Niagarine slapove otišla je s kćeri Lilom Grace i Jeffersonom Hackom

Kate Moss teško se nosi s razvodom braka s Jamieom Hinceom, a rame za plakanje pronašla je u bivšem suprugu.

Par je s kćeri otputovao na Niagarine slapove, a izvor blizak paru rekao je da je Kate tešku situaciju iskoristila za zbližavanje s kćeri i njezinim ocem. Jefferson je urednik časopisa Dazed and Confused, a uredio je i Kateinu knjigu 'Kate: The Kate Moss Book'. Par je prekinuo svoju burnu romansu 2003. nakon rođenja kćeri Lile Grace

Iako je prekid s Jamieom konačan, Kate navodno još uvijek nosi vjenčani prsten. Par je posljednji put fotografiran zajedno u Rimu u svibnju ove godine. Prekidali su više puta, a izvor blizak Jamieju tvrdi da je on uspješno nastavio dalje. 

>>Novu knjigu o Kate Moss uređuje njen bivši dečko i otac njene kćeri

>>Moja kćer zove se Lila!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije