Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U čast Lady Di

Kate Middleton rodit će djevojčicu koja će se zvati Diana

Kate Middleton
Foto: Hahn Lionel/Press Association/PIXSELL
1/4
28.10.2016.
u 15:08

Već prije su se vojvotkinja od Cambridgea i njen suprug dogovorili kako će trećem djetetu, ukoliko bude curica, dati ime po njegovoj mami

Kraljevska obitelj još nije poslala službenu obavijest da je vojvotkinja od Cambridgea treći put trudna, ali britanski mediji se zaklinju u točnost ove informacije. Štoviše otkrivaju kako će Kate Middleton roditi djevojčicu za koju ona i suprug, princ William već imaju i ime.

Navodno će se malena zvati Diana po Williamovoj mami koja je tragično preminula u prometnoj nesreći u Francuskoj prije 19 godina. William i Kate nisu se dvoumili oko imena jer žele na ovaj način odati počast Lady Di koja je u javnosti imala nadimak princeza srca zbog niza svojih humanih gesta. 

Kate i William već imaju sina Georgea kojem su tri godine i kći Charlotte kojoj je sedamnaest mjeseci. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije