Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
100. broj časopisa

Kate Middleton na naslovnici Voguea

Vojvotkinja Kate Middleton na naslovnici 100. broja Voguea
Foto: Josh Olins/Vogue
1/3
01.05.2016.
u 10:55

Vogue je u subotu navečer na svojoj internetskoj stranici otkrio naslovnicu izdanja za lipanj s koje se smiješi Kate sa zelenim šeširom na glavi, u bijeloj košulji i smeđoj jakni, snimljena u seoskom okruženju

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, pojavit će se na naslovnici britanske verzije modnog magazina Voguea u posebnom izdanju povodom 100. godišnjice tog časopisa. 

Vogue je u subotu navečer na svojoj internetskoj stranici otkrio naslovnicu izdanja za lipanj s koje se smiješi Kate sa zelenim šeširom na glavi, u bijeloj košulji i smeđoj jakni, snimljena u seoskom okruženju.

Na drugoj fotografiji nosi crvenu majicu s crnim prugama i naslonjena je na ogradu.

"Jako sam zahvalna da smo bili u mogućnosti nastaviti našu tradiciju kraljevskih portreta", izjavila je glavna urednica Voguea Alexandra Shulman.

Dvije od fotografija, koje je snimio u siječnju britanski fotograf Josh Olins, bit će izložene u londonskoj Nacionalnoj galeriji portreta u sklopu izložbe u svibnju povodom 100. obljetnice Voguea.

>> Princ William, Kate Middleton i djeca prvi put zajedno na snijegu

>> Opet je to napravila: Pojavila se u plavoj modnoj kombinaciji i s osmijehom na licu očarala prisutne

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
11:30 01.05.2016.

Nazalost, vec pokazuje prve znakove ruznoce.

MO
morska
12:19 01.05.2016.

Kakve ruznoce, sto je tebi?

CR
cronada
12:27 01.05.2016.

daj nemojte sad biti toliko grubi prema toj lijepoj mladom zeni, bas je lijepa I simpa!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije