Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
termin za četiri dana

Kate Middleton u trudovima? Britanci dežuraju pred bolnicom!

kate middleton
Foto: Charles Guerin-Morgan Dessalles/Press Association/PIXSELL
1/6
21.04.2015.
u 14:04

Termin rođenja drugog djeteta Kate i Williama jest za četiri dana. Ako su ove glasine točne i Kate zaista rodi danas, bit će to dvostruko slavlje za kraljevsku obitelj, budući da kraljica Elizabeta danas slavi 89. rođendan

Počela je manija vezana uz porod Kate Middleton. Britanski tabloidi počeli su pisati o navodnim trudovima koje osjeća Kate.

Termin je rođenja drugog djeteta Kate i Williama za četiri dana. Ako su ove glasine točne i Kate zaista rodi danas, bit će to dvostruko slavlje za kraljevsku obitelj budući da kraljica Elizabeta danas slavi 89. rođendan. Mogla bi na dar dobiti još jedno praunuče.

Kladionice u Velikoj Britaniji rade punom parom pa se klade kako će se beba zvati, a posebno ako bude curica. Britanci su jako uzbuđeni zbog prinove te neki već dežuraju pred bolnicom u kojoj bi Kate Middleton trebala roditi.

>>Kate Middleton pojavila se u javnosti posljednji put prije poroda

>>Princ William i princeza Kate otkrili kako će nazvati kći

Komentara 4

HR
Hranezacijelisvijet
14:35 21.04.2015.

Jedva cekam, jedva cekam, jedva cekam👏👏👏👏joj jedva cekam, ajme meni, jedva cekam

AN
anticenzura
14:22 21.04.2015.

Dokolica im udrila u glavu pa dezuraju. Bice babetine u pemziji traze o cemu tracariti.

II
iifever2
21:23 21.04.2015.

zasto mi moramo neprestano citat o kraljici, princevima i middletonovima, te stotinu drugih britanaca dnevno kao da ste kakav britanski tabloid? da li je to nekakva pro-britanska propaganda ili sto?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije