Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
romantični bijeg

Kate i William pobjegli daleko od svih!

kate middleton
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/19
31.10.2014.
u 08:57

Princ William i Kate Middleton otišli su na odmor u Škotsku, u dvorac kraljice Elizabete

Princ William i Kate Middleton pobjegli su na romantični odmor u Škotsku. Kraljevski par na odmor je poveo i svog 14-mjesečnog sina Georgea.

Kate i William ovim su putovanjem htjeli pobjeći od svih, prije nego u travnju postanu roditelji još jednog djeteta, a pogotovo nakon što je proteklih tjedana Kate patila zbog jutarnjih mučnina.

Par će odsjesti u dvorcu Balmoral, domu kraljice Elizabete u Škotskoj.

– William je želio Kate pružiti odmor nakon što je proživjela nekoliko teških tjedana – otkrio je izvor blizak mladom kraljevskom paru, dodavši kako znaju otputovati u Balmoral kada kraljica obitava ondje.

– Oboje vole provoditi vrijeme u prirodi i još uvijek nije hladno pa je ovo bilo savršeno vrijeme za otputovati. I sjajno je što je George u dobi kad može putovati – otkrio je izvor.

>>To je taj trudnički sjaj! Vratila se nakon mjesec dana izbivanja!

>>Otkriven termin dolaska nove kraljevske bebe

>>Kate i William: Recite kraljici da odlazimo!

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Reuters/PIXSELL

Komentara 1

LU
lukabulic
15:56 31.10.2014.

voli li onj nju koliko ona njega - na ovoj sliki to vidim i pitam se zna li englez bar voliti---

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije