Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drukčija moda

Karmela Vukov Colić: Što sam šira, to mi je uža odjeća koju odijevam

'07.12.2011., Avenue Mall, Zagreb - VIP otvorenje Ulla Popken trgovine, poznatog svjetskog branda za osobe punijeg stasa. Ambasadorica trgovine Karmela Vukov Colic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
'Goran Stanzl/PIXSELL'
09.12.2011.
u 08:00

Otvorena trgovina poznatog brenda za osobe punijeg stasa. 
Žene koje nisu manekenske građe napokon mogu pronaći moderne krojeve.

Prekrasan je osjećaj doći u trgovinu i reći: "Dajte mi najmanji broj" – kaže Danijela Dvornik. Otvorenje prve domaće trgovine svjetski poznatog brenda za osobe punijeg stasa Ulla Popken u zagrebački Avenue Mall privuklo je i Jacquesa Houdeka, Anu Begić i Ines Preindl. Pozdravila ih je ambasadorica brenda Karmela Vukov Colić.

– Prihvatila sam se toga jer smatram da je dobro da moda izađe iz tih manekenskih okvira. Nije sve za mlade i vitke djevojke, treba postojati odgovarajuća odjeća za žene koje izgledaju kao većina Hrvatica – rekla je Karmela.

Na dijetu nakon praznika

Oduševila se shvativši da joj je u Ulli Popken najmanji broj malo velik. Omiljena radijska i TV voditeljica sa suvišnim se kilogramima bori cijelog života. Navikla je na velike promjene težine.

– Kad sam bila mlađa, znala sam skinuti po 16 kilograma u šest mjeseci. S godinama to ide malo teže. Nakon 40. godine mijenjaju se hormoni i metabolizam se usporava – kaže K. Vukov Colić i dodaje da ipak jako dobro zna kako je to kad ti se tijelo promijeni pa moraš naći odjeću uz novi izgled. Voditeljica je u fazi debljanja i ne opterećuje se time.

– Tko je vidio pred Božić ići na dijetu? To se radi nakon Tri kralja – smije se Karmela. Danijela Dvornik nekoliko dobivenih kilograma namjerava izgubiti do ljeta, ali ne drastičnim dijetama. One su, ističe, korisne jedino ako trebaš skinuti kilogram ili dva u tjedan dana, ali pokušati ozbiljnije smršaviti na taj način je besmisleno jer će se izgubljeni kilogrami sigurno vratiti.

– Jedini pravi način je kombinirati zdravu i uravnoteženu prehranu s vježbanjem – rekla je Danijela. Nije našla dijetu koja joj odgovara "kao salivena", za razliku od Karmele. Voditeljica najbolje mršavi kad prehranu temelji na žitaricama i povrću.

Riješite se vrećaste odjeće

– Imam krvnu grupu A pa mi odgovara vegetarijanska prehrana. Ne bih mogla biti na mesnoj dijeti, to je za ove s krvnom grupom B – rekla je. Dodaje da je najbitnije dobro se osjećati u svome tijelu jer u suprotnome ni savršena linija ne znači ništa. Buckama savjetuje da se riješe vrećaste odjeće.

– Kad si širok i odjeneš široko, to izgleda još gore. Što sam šira, to užu odjeću odijevam – kaže Karmela.

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar wjekon
wjekon
09:25 09.12.2011.

njam njam njam bualjrgh

LI
liliZG
10:06 09.12.2011.

...bilo je već i vrijeme...............a Karmeli pozdrav, uvijek mi je ugodno vidjeti ti je i čuti na tv..........

M3
Miške 3
08:50 09.12.2011.

Gospođo Karamela, ne brinite, muškom oku ste ugodna, a i uhu . Ljepota izlazi iz nutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije